Okan Babacan kimdir?

Okan Babacan’ın türküleri ve Okan Babacan’ın tüm şarkıları hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Okan Babacan hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Okan Babacan kimdir?
  • 0
  • 9450
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Okan Babacan Yaygara ve Okan Babacan 2018 Şarkıları

Okan Babacan hayatı, her kesimin beğendiği oyun havaları, sevgi yüklü uzun havaları ile kim kimdir bölümümüzde sizlerle. Okan Babacan’ın türküleri ve Okan Babacan’ın tüm şarkıları hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Okan Babacan hayatı ve biyografisi hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık.

Okan Babacan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Okan Babacan Yaygara, Söyle nasıl inanayım, Söyle Gardaşım, oyun havaları, potpori ve seslendirdiği pek çok türkü ile 2017 yılından beri Türk müziğinin güçlü sesleri arasında yer almaktadır. Ayrıca herkesin dilinde ve gönlünde olan Yaygara şarkısının söz ve müziği kendisine aittir.

Sanatçı Okan Babacan 24 Şubat 1993 yılında Kırıkkale’de dünyaya geldi. Memur bir ailenin 3. Erkek çocuğu olarak doğan Okan Babacan ilköğretim 4. sınıfa kadar Kırıkkale’de eğitim gördü. Çocukluk yılları da burada geçti. Takvimler 2002 yılını gösterdiğinde babasının tayininin çıkmasıyla Ankara’ya taşındılar. Okan Babacan Ankara’da eğitimine devam etti. Sanata, müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Çünkü müziğe uzak bir isim değildi. Okan Babacan, eski saz ve ses sanatçılarımızdan olan Cevdet Babacan’ın torunudur. Sanatçı kökenli bir aileden gelmesi sebebiyle küçük yaşta bağlama çalmaya başladı. Bağlama çalmasına ek olarak sesi ve türkülere kattığı yorumları ile bir anda yakın çevresini büyülemeye başladı.

Bu büyü giderek yayılmaya başladı. İlk olarak amatörce çekilen videolar internet ortamında oldukça fazla beğeni gördü. Bu beğeni onu televizyon ekranlarına ve profesyonel albüm yapma yolunda önemli adımlar atmasına olanak sağladı. Eğitim hayatına da önem veren Okan Babacan Afyon

Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünde eğitim gördü. Sanatçı Orhan Ölmez ile aynı sahneyi paylaştı. Okan Babacan, günümüzde Afyonkarahisar’da yaşamakta olup, sanat ve müzik kariyerini sürdürmektedir.  

Okan Babacan boyu, kilosu ve burcu ne?

Okan Babacan boyu 1.75 cm kilosu 68 kg ve burcu Kova.

Okan Babacan evli mi? Sevgilisi var mı?

Okan Babacan evli olup olmadığı ve sevgilisinin olup olmadığı ne yazık ki bilinmemektedir.

Okan Babacan albümleri

Başarılı şarkıcı Okan Babacan’ın 2015 yılında Uyuyamıyom / Kal Ankara’da, Yaygara eserlerinin yer aldığı albümü piyasaya çıkmıştır. Bunu dışında onlarca yorumladığı türkü ve seslendirdiği şarkılar bulunmaktadır.

  • 2015 Uyuyamıyom / Kal Ankara’da, Yaygara

Albüm, Sönmez Müzik müzik şirketi etiketi ile 2015 yılında yayımlandı.

Okan Babacan Facebook

Okan Babacan Facebook hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!