Oktan Erdikmen

Oktan Erdikmen kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi? Oktan Erdikmen boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Oktan Erdikmen
  • 0
  • 7105
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Oktan Erdikmen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Oktan Erdikmen Gazeteci ve yazardır. 1984 yılında Amasya Merzifon’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 38 yaşındadır. Cumhuriyet Gazetesi köşe yazıları, Almanya ve Türkiye’de televizyon programları, Türkiye’nin İlk Şehir Plancısı: Aron Angel biyografi çalışması ve kaleme aldığı Gurbetçileri Anlama Kılavuzu adlı kitabı ile de tanınmaktadır.

Oktan Erdikmen hayatı ve biyografisi

Oktan Erdikmen 1984 yılında Amasya Merzifon’da dünyaya geldi.Eğitim hayatına Merzifon’da başladı. Henüz 9 yaşındayken ailesi ile beraber İzmir’e taşındı. Çocuklu dönemleri İzmir’de geçti. İzmir Atatürk Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde burslu olarak tamamladı. Avrupa Etüdleri üzerine yüksek lisansını tamamladı. Ardından Almanya Frankfurt Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi’nde Uluslararası Ekonomi ve Ekonomi Politikası alanında yüksek lisans yaptı. Daha sonra Frankfurt Üniversitesi’nde araştırma asistanı olarak görev yaptı.

Oktan Erdikmen kariyerine üniversite yıllarında Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün başkanlığını ve Mezunlar Derneği’nin genel sekreterliğini yaparak adım attı. Ardından Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği Dergisi ve Gentleman Dergisi’editör olarak görev yaptı.

Bu süreçten sonra Almanya’ya taşındı. Almanya’da Post Gazetesi’nde muhabirlik yaptı ve Halk TV Almanya temsilciliğini yürüttü.  Söz Avrupa’da programını hazırladı ve sundu.

Günümüzde Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olarak Almanya ve Avrupa gündemine dair yazılar kaleme alan Oktan Erdikmen 2012 yılında Türkiye’nin İlk Şehir Plancısı: Aron Angel isimli biyografi çalışmasını gerçekleştirdi. 2019 yılında Gurbetçileri Anlama Kılavuzu isimli kitabını yayımladı. Oktan Erdikmen sosyal medya kanallarını aktif kullanan bir isim. Oktan Erdikmen bugünkü haberi, son videosu özellikle Almanya ve Türkiye’de oldukça rağbet görmektedir.

Oktan Erdikmen boy kilo ve hangi burç?

Oktan Erdikmen boyu, kilosu ve burcu güncellenecektir.

Oktan Erdikmen evli mi eş kim?

Oktan Erdikmen evli mi, kiminle evli, eşi kim, çocukları var mı sorularının yanıtları bilinmiyor.

Oktan Erdikmen kimdir nerelidir, evli mi, eşi, alevi mi, telefon numarası, kısaca hayatı, wikipedia vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!