Ömer Sevgi kimdir?

Ömer Sevgi kimdir, annesi ve babası ailesi kim? Kaç yaşında, age, parents instagram, nereli? Hangi okulda? Nerede oturuyor? Oynadığı diziler?

PAYLAŞ
Ömer Sevgi kimdir?
  • 0
  • 3596
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ömer Sevgi
Doğum tarihi: 1 Mayıs 2014
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: 1.20 cm
Kilo: 28 kg
Burcu: Boğa
Eğitim: İlköğretim
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Ömer Sevgi nereli? Kaç yaşında?

Ömer Sevgi kimdir, annesi ve babası ailesi kim? Kaç yaşında, age, parents instagram, nereli? Hangi okulda? Nerede oturuyor? Oynadığı diziler? Yeni dizisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.  

Ömer Sevgi hayatı ve biyografisi

Ömer Sevgi Türk çocuk dizi oyuncusudur. 2017 yılında Bizim Hikaye adlı dizide canlandırdığı sevimli tipleme İsmet rolü ile tanındı ve hafızalara kazındı.

Ömer Sevgi 1 Mayıs 2014 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Dizi oyunculuğuna çok erken yaşlarda başlayan Ömer Sevgi babası, annesi ve ailesi tarafından 4 yaşındayken kameraların karşısında yer almasını desteklemişlerdir. Çocuk oyuncu Ömer sevgi ilk dizisi “Shameless” uyarlaması olan “Bizim Hikaye” dizisinde” İsmet” rolüne hayat vermiştir.

Bir yandan okul hayatını devam ettiren Ömer Sevgi öte yandan dizi filmlerde rol almaya ve oyunculuk eğitimi almaya devam etmektedir. Ömer Sevgi babasının adı Kerem Sevgi ve mesleği ise İstanbul Esenler’de bulunan Ensarioğlu Sigorta adlı şirketin yöneticiliğini yapmaktadır. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Ömer Sevgi Baba tarafından aslen Siirt’lidir. Çocuk hayranları tarafından en çok merak edilen soruların arasında Ömer Sevgi hangi okulda ve Ömer Sevgi nerede oturuyor sorusudur. Ömer Sevgi günümüzde İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

Ömer Sevgi dizileri ve filmleri

Ömer Sevgi hangi dizilerde rol aldı? Aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2017 Bizim Hikaye İsmet TV Dizisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!