Osman Girgin Kimdir?

PAYLAŞ
Osman Girgin Kimdir?
  • 0
  • 3329
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Osman Girgin Muhabir Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografisi

Haber Global “Günün Nabzı” programının sunucusu kimdir? Haber Global sunucuları kim? Günün Nabzı programını Osman Girgin sunmaktadır. Osman Girgin ile ‘’Günün Nabzı’  Haber Global ekranlarında.

Peki, Osman Girgin kimdir?  Ya da bilinen en iyi adıyla Osman Girgin muhabir kimdir? Osman Girgin Habertürk ekranlarında başarılı pek çok projeye imza atmıştır. Osman Girgin düğünü, biyografisi, nereli olduğu ve en çok instagram hesabı arama sorgularında yer almıştır.  İşte Gazeteci ve televizyon sunucusu Osman Girgin’in hayatı ve biyografisi.

Gazeteci Muhabir ve Sunucu Osman Girgin, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümünü tamamladıktan sonra medya kariyerine ilk olarak CNN Türk Ankara Bürosunda stajyerlik yaparak başladı. Stajyerlik bittikten sonra Fox TV Ankara Bürosunda part time muhabirlik yaptı.

2014 senesinde Habertürk bünyesine geçti. Burada özellikle de Zeytin Dalı Harekatının 4. Gününde ‘Sınır ötesinde yaşanan olayları Habertürk TV ekranlarında, harita üzerinden cevaplayarak başarılı bir sunuma imza atmıştır.

Yine aynı şekilde 2015 yılında Osman Girgin ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’ın İncirlik izlenimleri oldukça ses getiren haberler arasında yer almıştır.

Osman Girgin aynı zamanda köşe yazıları da kaleme almıştır.

Habertürk yönetiminde zam tartışmaları nedeni ile başarılı muhabir bu kanal ile yollarını ayırmıştır.

Osman Girgin Günümüzde Haber Global ekran yüzü olup “Günün Nabzı” programını sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!