Özden Özdoğan

Özden Özdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi? Özden Özdoğan boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Özden Özdoğan
  • 0
  • 7559
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Özden Özdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özden Özdoğan sosyal medya fenomeni, influencer, youtuber, instagram fenomenidir. 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 30 yaşındadır. Memleketi aslen Bingöl’dür. Eşi Ahmet Özdoğan olup bu evliliklerinden 4 çocukları dünyaya gelmiştir. Sosyal medya fenomeni Özden Özdoğan birçok platformda paylaştığı video ve içeriklerle tanınmaya başladı.

Özden Özdoğan hayatı ve biyografisi

Özden Özdoğan 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Ardından eğitimine bir dönem Londra’da devam etti. Babası Bingöllü ve annesi ise Amasyalı’dır. Özden Özdoğan çok kısa bir sürede geniş bir kitleye ulaşarak sosyal medya fenomen listelerine dahil olmuştur.

Özden Özdoğan eşi kimdir?

Özden Özdoğan henüz 19 yaşında eşi Ahmet Özdoğan ile nikah masasına oturdu. 20 yaşında ilk çocuklarını kucaklarına aldılar. 1 oğlu ve 3 kızı olan Özden Özdoğan’ın çocuklarının isimleri Beyaz, Azra, Duru ve Rozelin’dir. Günümüzde eşi ile e-ticaret ve butik üzerine çalışan Özden Özdoğan Hepsigiy markası kurucusudur. Daha öncesinde cafe işletmeciliği, fitness eğitmenliği ve moda yazarlığı yapmıştır.

Özden Özdoğan boy kilo ve hangi burç?

Özden Özdoğan boyu 1.60 cm  kilosu 56 kg burcu Terazi. Saç rengi ve göz rengi ise siyah. Özden Özdoğan kimdir kaç yaşında, eşi kim kaç yaşında, kaç yaşında evlendi, ekşi, süslü sözlük, nerelidir? Özden Özdoğan hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!