Özge Çevik kimdir?

Özge Çevik mesleği, yaşı kaç, boyu, kilosu ve burcu? Tolga Çevik eşi Özge Çevik ne iş yapar? Cem Yılmaz kardeşi Özge Yılmaz Çevik Instagram, Twitter hesabı? Özge Çevik Tolga Çevik ne zaman evlendi? Nasıl tanıştılar?

PAYLAŞ
Özge Çevik kimdir?
  • 0
  • 8697
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Özge Çevik
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Tolga Çevik ile)
Meslek: Bilinmiyor
Twitter hesabı için tıklayın

Özge Çevik nereli? Kaç yaşında?

Özge Çevik mesleği, yaşı kaç, boyu, kilosu ve burcu? Tolga Çevik eşi Özge Çevik ne iş yapar? Cem Yılmaz kardeşi Özge Yılmaz Çevik Instagram, Twitter hesabı? Özge Çevik Tolga Çevik ne zaman evlendi? Nasıl tanıştılar? Özge Çevik kaç çocuğu var? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Özge Çevik hayatı ve biyografisi

Özge Çevik Türk komedyen, oyuncu, müzisyen, karikatürist, seslendirmen, senarist, yapımcı ve yönetmen Cem Yılmaz kardeşi ve oyuncu Tolga Çevik’in eşidir.

Tolga Çevik eşi Özge Çevik ne iş yapar

Özge Çevik İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın kardeşidir. Cem Yılmaz’ın kardeşi Özge Yılmaz, oyuncu Tolga Çevik ile 2004 yılında nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden 2006 yılında “Tuna Çevik” dünyaya geldi. Özge Çevik ve Tolga Çevik’in kızı Tuna Çevik aynı zamanda babası ile ilk kez kameraların karşısına “Sen Benim Her Şeyimsin” adlı sinema filminde birlikte rol aldı. Özge Çevik ve Tolga Çevik’in diğer çocuğunun adı ise Tan Çevik’tir.

Tolga Çevik eşi Özge Çevik ne iş yapar

Özge Çevik eşi Tolga Çevik’in evliliklerinin 13 yılında kendisine yazdığı duygu yüklü mektup ile gündeme gelmiştir. Özge Çevik eşi Tolga Çevik ve iki çocuğu ile birlikte İstanbul’da yaşamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!