Özge Peker

Özge Peker kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, mesleği, kaç çocuğu var? Özge Peker boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Özge Peker
  • 0
  • 12999
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Özge Peker kimdir nerelidir? Özge Peker kaç yaşında, kaç doğumlu, mesleği, ne iş yapar, eski hali, estetiksiz hali, gençliği, aslen nereli, ne zaman evlendi, kaç çocuğu var, doğum tarihi, hangi üniversite mezunu? Sedat Peker Özge Peker’le nasıl tanıştı, Sedat Peker Özge Peker yaş farkı? Sedat Peker eşi Özge Peker boyu, kilosu ve burcu? Sedat Peker eşi kimdir? Sedat Peker’in ilk eşi Beyza Peker kim? Özge Peker Sedat Peker kaç çocuğu var? Özge Peker hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Özge Peker kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, mesleği, kaç çocuğu var

Özge Peker Sedat Peker’in ikinci eşidir. Mesleği Avukatlıktır. Evlenmeden önceki adı soyadı Özge Yılmaz’dır.  Özge Peker Sedat Peker ile evlendikten sonra Peker soyadını aldı. Avukat Özge Peker 2021 yılı itibarı ile 36 yaşında ve 1985 doğumludur. Özge Peker Sedat Peker’in avukatı olması vesilesi ile tanıştı. Özge Peker Sedat Peker ile 2008 yılında cezaevinde nikah masasına oturdu.

Ünlü işadamı Sedat Peker Kandıra Cezaevinde evlendiği Avukat Özge Yılmaz ile 2015 yılında İstanbul Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda unutulmaz bir düğün töreni tertipledi.  Özge Peker düğün gecesinde geçen yıl vefat eden ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın hazırladığı gelinlikle göz kamaştırdı. Özge Peker Sedat Peker düğününde sanat, spor ve siyaset camiasından yüzlerce ünlü sima katıldı. Geceye gölge düşüren ve müziklerin sesini kısan beklenmedik olay ise düğüne davetli olan ünlü oyuncu Sümer Tilmaç’ın kalp krizi geçirmesi ve hastaneye kaldırıldıktan 3 saat sonra vefat etmesiydi.

Sedat Peker ile evlenen Özge Peker’in bu evliliklerinden Boğaçhan Talha Peker ve Filiz Lina Peker adında iki çocuğu dünyaya geldi. Bilindiği üzere Sedat Peker’in ilk eşi Beyza Peker’den iki erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bu çocukların adları ise; Serdar Han Peker ve  Celal Han Peker’dir. Sedat Peker ilk eşinden Beyza Peker’den 2001 yılında boşandı. Sedat Peker ve Özge Peker’in oğlu Boğaçhan Talha Peker Diriliş Ertuğrul dizisinde Turalı rolü ile ekranlarda yer almıştır.

Özge Peker instagram hesabı için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!