Özge Törer kimdir?

Özge Törer kim, yaş, boyu, doğum tarihi, oynadığı diziler, ya da hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, Özge Törer vikipedi bilgileri. Boyu, kilosu, sevgilisi kim.

PAYLAŞ
Özge Törer kimdir?
  • 0
  • 4649
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Özge Törer
Doğum tarihi:  1998 (21 yaşında)
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.68 cm
Kilo:  50 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Özge Törer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Özge Törer kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu ve kilosu kaçtır, burcu, sevilisi, oynadığı diziler, instagram hesabı, Kanal V Özge ile hayatın içinden programında sunucusu olan Özge Törer hayatı ve biyografisi hakkında kapsamlı bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Özge Törer hayatı ve biyografisi

Özge Törer kim, yaş, boyu, doğum tarihi, oynadığı diziler, ya da hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, Özge Törer vikipedi bilgileri ile oyunculuk kariyeri hakkında merak edilen tüm detaylar aşağıda yer almaktadır. Oyuncu Özge Törer 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nde devam etmeye başladı.

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce lise ve üniversitenin ilk yıllarında oyunculuğa karşı ilgi duymaya başladı. Kamera önü oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk dizi oyunculuğunu 2019 yılında başrol oyuncusu olarak “Diriliş Ertuğrul” dizisinin devamı olan “Kuruluş Osman” dizisinde “Malhun Hatun” rolüne hayat vererek yaptı. Özge Törer Diriliş Osman dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları arasında en yeni oyuncu olma statüsünde olan Özge Törer dönem dizisinde tarihi bir kişiliğe hayat veren isim oldu. Dizide Osmanlı İmparatoru Osman Gazi’nin 1280 yılında evlendiği ilk eşini canlandıran güzel oyuncu aynı zamanda tarih içinde 2. padişah Orhan Gazi’nin annesi din bilgini Şeyh Edebali’nin kızına hayat veren isim oldu.

Günümüzde üniversite ve oyunculuk eğitimleri devam eden Özge Törer yaşamını İstanbul’da sürdürmekte olup, sevgilisi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Özge Törer dizi ve filmleri

Özge Törer hangi dizilerde oynadı, rol aldığı film projelerinin listesi ve yeni dizisi aşağıda güncel olarak listelenmektedir.

  • 2019 – Kuruluş Osman (Malhun Hatun) TV Dizisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!