Öznur Garip kimdir?

Öznur Garip kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, sevgilisi? Öznur Garip Tuna İpek sevgili mi? Öznur Garip Tuna İpek ifşa, Öznur Garip eski hali, Öznur Garip link, Öznur Garip TikTok videoları.

PAYLAŞ
Öznur Garip kimdir?
  • 0
  • 6494
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Öznur Garip
Doğum tarihi: 18 Mart 2001
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.60 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Koç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Tiktoker
İnstagram hesabı için tıklayın

Öznur Garip nereli? Kaç yaşında?

Öznur Garip kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, sevgilisi? Öznur Garip Tuna İpek sevgili mi? Öznur Garip Tuna İpek ifşa, Öznur Garip eski hali, Öznur Garip link, Öznur Garip TikTok videoları ve çok daha fazlası kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Öznur Garip hayatı ve biyografisi

Öznur Garip Türk Tiktoker ve sosyal medya fenomenidir. TikTok video platformu üzerinden yayınladığı video ve fotoğraflarla tanınmaya başladı.

Öznur Garip kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, sevgilisi

Öznur Garip 18 Mart 2001 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden Öznur Garip dünyanın son yıllarda en popüler uygulaması olan TikTok uygulamasıyla beraber sesini duyurmaya başladı ve farklı, yaratıcı içerikler üretmerek kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ve takipçiye kavuştu. TikTok Türkiye’de en sevilen ve en çok izlenen isimler arasında yer alan Öznur Garip çok kısa bir sürede büyük bir çıkış yaparak ciddi bir başarı elde etmiştir. Sosyal medya fenomeni Öznur Garip Tiktok’ta çektiği videoları ve fotoğrafları ile popüler olmaya başlayınca hakkında merak edilen detaylar ve cevaplanmasını bekleyen sorular da ortaya çıktı.

Tik Tok Fenomeni Öznur Garip’in milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Hakkında merak edilen soruların arasında ilk sırada sevgilisi var mı sorusu yer alırken, yaşı, boyu, kilosu ve burcu da merak edilen diğer sorular arasında yer alıyor.

Tik Tok Fenomeni Öznur Garip’i takip edenler bilirler ki  ünlü sosyal medya fenomeni Öznur Garip daha önce Enes Çakmak adlı Tiktok fenomeni ile kısa süreli de olsa bir ilişki yaşamış ve ardından ayrılmışlardır. 2001 doğumlu olan Öznur Garip 19 yaşında ve 1.60 boyundadır. Burcu ise Koç. Öznur Garip son dönemlerde yeni bir isimle anıldı. Bu isim de Öznur Garip Tuna İpek birlikteliği oldu. Hatta Öznur Garip Tuna İpek ifşa mesaj ve videoları link en çok takipçileri tarafından takip edilen konular olmuştur.

Tiktok uygulaması üzerinden Türkiye’de en çok izlenen ilk 3 isim arasında yerini alan Öznur Garip bekar olup günümüzde çalışmalarına devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!