Pelin Uluksar kimdir?

Dizi, reklam ve tiyatro oyuncusu Pelin Uluksar, saf güzelliği ile sanatla büyüyen üstün başarıları ile kim kimdir bölümümüzde sizlerle olacak.

PAYLAŞ
Pelin Uluksar kimdir?
  • 0
  • 3347
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Pelin Uluksar kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Dizi, reklam ve tiyatro oyuncusu Pelin Uluksar, saf güzelliği ile sanatla büyüyen üstün başarıları ile kim kimdir bölümümüzde sizlerle olacak. Pelin Uluksar hayatı ve biyografisi hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlarını sizler için bir araya getirdik. Patos reklamı ile başlayan kariyer yolculuğu şimdilerde en zirvelerde yer alıyor. İşte diğer detaylar.

Pelin Uluksar hayatı ve biyografisi hakkında

 Türk dizi, tiyatro ve reklam oyuncusu Pelin Uluksar 25 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz İlkokulda tiyatro dersleri almaya başladı. Aynı yıllarda bale eğitimi de aldı. Lise sıralarında Müjdat Gezen sanat merkezinde üç yıl tiyatro ve diksiyon eğitimi aldı. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda şan eğitimi aldı. Kısa bir dönem piyano eğitimi ve resim dersleri aldı. Ardından eğitim hayatına bu kez Yeditepe Üniversitesi’nde burslu olarak Sahne Sanatları-Tiyatro Bölümünde eğitimine başladı.

Medya, oyunculuk kariyeri ve televizyon ekranları ile ilk buluşması “Patos” reklamı ile başladı. Daha sonra 2016 yılında “No:309” adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Günümüzde halen dizi, tiyatro çalışmalarına devam etmektedir. Pelin Uluksar, verdiği bir röportajda, “Benim için tiyatro demek hayat demek” şeklinde açıklama yapmıştır.  Bu yönü ile tiyatroya ve sanatına çok değer verdiği ortaya çıkmaktadır. Magazin dünyasında sadece kariyeri ile gündeme gelen güzel oyuncu, oyunculuk kariyerinde ailesine anne ve babasına çok şey borçlu olduğunu dile getirmiştir. Pelin Uluksar yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Pelin Uluksar boyu, kilosu, burcu, yaşı?

Pelin Uluksar boyu 1.73 cm kilosu 52 kg burcu Terazi yaşı 25.

Pelin Uluksar sevgilisi

Güzel oyuncu Pelin Uluksar’ın herhangi bir birlikteliği olmadığı bilinmektedir.

Pelin Uluksar instagram hesabı

Pelin Uluksar instagram hesabı için tıklayın.

Pelin Uluksar filmleri

Pelin Uluksar oynadığı diziler ve rol aldığı diziler aşağıda yer almaktadır.

  • Vuslat (Nehir Erdem) TV Dizisi 2019
  • Bir Deli Rüzgar ( Melis Rengin) TV Dizisi 2018
  • No : 309 TV Dizisi (Nergis) 2016

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!