Rahman Beşel

Rahman Beşel kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Rahman Beşel boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Rahman Beşel
  • 0
  • 2749
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Rahman Beşel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Rahman Beşel sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. 1 Ocak 2006 tarihinde Trabzon Tonya’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 18 yaşındadır. 2022 yılında Kesişme İyi ki Varsın Eren sinema filminde Şehit Eren Bülbül’ü canlandırması ile oyunculuk kariyerine adım attı ve tanınmaya başladı.

Rahman Beşel hayatı ve biyografisi

Rahman Beşel 1 Ocak 2006 yılında Trabzon Tonya’da dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailede büyüyen Rahman Beşe’in Emine ve Rabia adında iki ablası bulunmaktadır. Eğitim hayatına Trabzon’da başlayan genç oyuncu İlköğretimden mezun olduktan sonra Tonya İmam Hatip Lisesi’nde eğitim hayatını sürdürmeye başladı. Tiyatro ile ilgilendi.

Rahman Beşel oyunculuk kariyerine 2022 yılında beyazperde de adım atarak başladı. İlk kez kamera önüne Kesişme İyi ki Varsın Eren sinema filminde Şehit Eren Bülbül’ü canlandırması ile gerçekleştirdi.

Takvimler 11 Ağustos 2017 tarihini gösterdiğinde Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Trabzon Maçka ilçesinde terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından şehit edildi. Rahman Beşel yaşanan bu üzücü olayın ardından sinema filminde 15 yaşında şehit düşen Eren Bülbül’ü canlandırdı. Üstelik Rahman Beşel Eren Bülbül ile neredeyse birebir benzerliği ile tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Hatırlanacağı üzere 2018 yılında İHH İnsani Yardım Vakfı Eren Bülbül adına Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir yetimhane açmıştı.

Rahman Beşel 2022 yapımı Kesişme İyi ki Varsın Eren sinema filminden önce temel oyunculuk dersleri ve kamera önü oyunculuk eğitim aldı.

Rahman Beşel boy kilo ve hangi burç?

Rahman Beşel boyu 1.61 cm kilosu 65 kg burcu Terazi.

Rahman Beşel sevgilisi kim?

Rahman Beşel sevgilisi hakkında bilgiler bulunmamaktadır.

Rahman Beşel dizileri ve filmleri

Rahman Beşel oynadığı diziler? Rahman Beşel hangi filmlerde oynadı, hangi dizilerde oynadı?

  • 2022 Kesişme: İyi ki Varsın Eren (Eren Bülbül)

Rahman Beşel kimdir, nereli, instagram, biyografi, oynadığı diziler, kısaca hayatı, Imdb ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!