Revna Demirören kimdir?

Revna Demirören, kimdir nerelidir, kaç doğumlu? Revna Ulusoy Demirören kimdir? Aslen nereli? Babası, kızı, kardeşleri, röportaj. hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Revna Demirören kimdir?
  • 0
  • 5085
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Revna Demirören
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: Bilinmiyor
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Yıldırım Demirören ile)
Meslek: Bilinmiyor
İnstagram hesabı için tıklayın

Revna Demirören nereli? Kaç yaşında?

Revna Demirören, kimdir nerelidir,  kaç doğumlu? Revna Ulusoy Demirören kimdir? Aslen nereli? Babası, kızı, kardeşleri, röportaj ve demeçleri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Revna Demirören hayatı ve biyografisi

Revna Demirören ünlü Türk iş insanı Yıldırım Demirören’in eşidir. Revna Demirören Yıldırım Demirören 1991 yılında evlenmiş olup bu evliliklerinden 3 çocukları olmuştur.

Revna Demirören Yıldırım Demirören’ın eşidir. 1991 yılında evlendikten sonra çiftin 3 çocuğu dünyaya geldi. Yıldırım Demirören ve Revna Demirören kızı Yelda Demirören ve 1995 yılında dünyaya geldi.  Yelda Demirören ikizi Erdoğan Demirören. En küçük çocuk ise Emre Cemal o da 2007 yılında dünyaya geldi.

Bu gün Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören tek kızı olan Yelda Demirören merhum iş adamı Hasan Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu ile evlidir.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!