Sabina Pitić dini, kaç yaşında, boyu, çocukları var mı?

Sabina Pitić kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, Sabina Pitic Reshad Strik eşi ve çocuğu? Sabina Pitić boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Sabina Pitić dini, kaç yaşında, boyu, çocukları var mı?
  • 0
  • 30395
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sabina Pitić dini, kimdir, kaç yaşında, çocukları var mı, oynadığı diziler, nereli, kısaca hayatı ve biyografisi haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak. Reshad Strik eşi Sabina Pitić kimdir? İnstagram hesabı!

Sabina Pitić kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sabina Pitić 1988 yılında Saraybosna’da doğdu. Sabina Pitić 36 yaşındadır. Ekonomist olan Sabina Pitić Reshad Strik ile evli olup bu evliliklerinden 2 çocukları dünyaya gelmiştir. Sabina Pitić bir dönem TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi adlı programının sunuculuğunu üstlenen oyuncu ve yönetmen Reshad Strik eşidir. Gerçek ve tam adı Sarajka Sabina Pitić’dir.

Sabina Pitić hayatı ve biyografisi

Sabina Pitić 1 Ocak 1988 yılında Saraybosna’da Müslüman bir ailede dünyaya gelmiştir. Çocukluk yılları ve öğrenim hayatı doğup büyüdüğü Sraybosna Gymnasium’da geçti. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Saraybosna Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Fakültesi bölümünden mezun oldu. Ardından yüksek lisans eğitimine yurtdışında Texas A&M University’de sürdürmeye başladı.

Sabina Pitić eşi

Sabina Pitić iş hayatı yurtdışından döndükten sonra başladı. EspyBosnia’nın CEO’su olarak başarılı işlere imza attı. Sabina Pitic eşi Reshad Strik 2016 -2017 sezonunda Türkiye’de “Diriliş Ertuğrul” ve “Filinta” dizilerinde rol aldı. En büyük çıkışını ise TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi adlı belgesel filminde yaptı.

Sabina Pitić Reshad Strik eşi ve çocuğu

Sabina Pitić özel yaşamında oyuncu Reshad Strik ile 2007 yılında yolları kesişti. 3 yıl süren birlikteliğin ardından Sabina Pitić Reshad Strik soluğu nikah salonunda aldı. Sabina Pitić Reshad Strik evliliğinden Merje ve Omar adını verdikleri iki çocukları dünyaya geldi.

Sabina Pitić Reshad Strik bugün yaşamlarına kendi ülkelerinde devam etmekte olup, dünyanın farklı ülkelerinde çeşitli dizi ve film projeleri için seyahat etmektedirler.

Sabina Pitić boy kilo ve hangi burç?

Sabina Pitić boyu 1.65 cm kilosu 60 kg burcu Oğlak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!