Sadok Kohen

Sadok Kohen kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, babası, eşi kimdir? Sadok Kohen boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Sadok Kohen
  • 0
  • 13173
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sadok Kohen kimdir, nereli, ne iş yapar, Ermeni mi ya da Yahudi mi,? Azra Kohen eşi Sadok Kohen kimin oğlu, babası kimdir? Sadok Kohen Sami Kohen’in neyi? Sadok Kohen doğum tarihi, boyu, kilosu, burcu, dini? Sadok Kohen hayatı, vikipedi ve biyografi detayları.  

Sadok Kohen 1 Ocak 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Çocukluk yılları ve eğitim hayatı İstanbul’da geçti. Babası Sami Kohen’dir.  Sadok Kohen’in dedesi de gazeteci ve yazar Albert Kohen’dir. Sadok Kohen aile kökeni uzun yıllar öncesine dayanmaktadır.

Sadok Kohen boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Ünlü girişimci ve işadamı Sami Kohen’in babası Sami Kohen 1928 İstanbul doğumludur. Dedesi Albert Kohen de 1949 senelerinde İstanbul Özel Saint Benoit Fransız Lisesi’ni bitirir ve ardından İstanbul İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde okuyarak gazeteci olur.

Sadok Kohen lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversiteyi Yazılım Mühendisliği bölümünde okudu ve mezun oldu. Kariyerini son 20 yıldır bilişim sektörü üzerine kuran Sadok Kohen üniversiteden mezun olduktan sonra 1997 yılında dünya devi Microsoft Corporation yazılım şirketinde çalışmaya başladı.

Bu süreci sırasıyla 2001 yılında Telsad Telekom Hizmetleri şirketleri, sonra Telsad Telekom Hizmetleri, 2004 yılında Intelicom Solutions Ltd şirketi, 2005 yılında Esmedya, 2007 yılında BidPlaza projesinde CEO ve ortaklık görevi, 2009 yılında ilk sosyal bahis sitesi Tuttur.com’u kuruculuğu, 2012 yılında isteoyun.com, 2013 yılında bwin.party dijital eğlence platformu ve Mutlu Dökümhane projesi, 2014 yılında kapgel.com projesi ve son olarak 2015 yılında Betbull projesi ile başarılarınıa başarı katan Sadok Kohen günümüzde Saran Online CEO’su olarak çalışmakta, Samsung için uygulamalar geliştirmektedir.

Sadok Kohen eşi Akilah Azra Sarızeybek Kohen’dir. Azra Kohen Fİ, Çİ, Pİ kitaplarının yazarıdır. Aynı zamanda bu üçleme kitap Türk dizisine de uyarlanmıştır. Sadok Kohen eşi Akilah Azra Sarızeybek Kohen’in 2001 yılında gerçekleştirdikleri evliliklerinden 10 yaşında erkek bir çocukları bulunmaktadır.

Sadok Kohen boyu 1.82 cm kilosu 84 kg ve burcu Boğa. Saç rengi siyah ve göz rengi kahverengidir.   

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!