Şahin Kendirci Kimdir?

PAYLAŞ
Şahin Kendirci Kimdir?
  • 0
  • 2458
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Şahin Kendirci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Biyografisi

Şahin Kendirci O Ses Türkiye şov programında şampiyon olmuştu. Şahin Kendirci son hali görenleri şaşırttı. Şahin Kendirci doğum tarihi, hayatı şimdi ne yapıyor soruları arka arkaya gelmeye başladı. Şahin Kendirci kaç yaşında 2018 yılında hangi sinema filminde kimin gençliğini oynadı.

Şahin Kendirci Kürt mü? Boyu kaç? Şuan kaç yaşında? Yetenek Sizsiniz şov programında Mutlu Ol yeter ile hafızalara kazınmıştı. İşte hayatı.

O Ses Çocuklar’ yarışmasının şampiyonu Şahin Kendirci ‘Müslüm’ filminde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandırdı. O Ses Çocuklar’da birinci olan Şahin Kendirci, ‘Müslüm’ Sinema filminde ‘Adana’ya gidelim’ türküsünü O Ses Türkiye’de de seslendirdi ve çok beğeni topladı.

Şahin Kendirci memleketli aslen Şanlıurfa’dır.  Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 senesinde Adana’da dünyaya geldi. Müziğe karşı inanılmaz ilgisi onu’Yetenek Sizsiniz’ yarışmasına taşıdı. 2014 senesinde ‘O Ses Çocuklar’ yarışmasına katılarak şampiyon oldu.

Medya kariyer yolculuğu müzik piyasası ve sinema filmleri ile devam etti.  ‘Bana Masal Anlatma’ filminde ‘Tamirci Çırağı’ rolü ile beğeni topladı. 2018 yılında ise  Müslüm sinema filminde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandıran isim oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!