Sanem Oktar kimdir?

Yılmaz Erdoğan’ın eski eşi Sanem Oktar kimdir? Kaç çocuğu var? Gençliği, aslen nereli? Kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Oynadığı diziler? KAGİDER Başkanı Sanem Oktar kimdir hayatı ve biyografi bilgileri?

PAYLAŞ
Sanem Oktar kimdir?
  • 0
  • 6936
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Sanem Oktar
Doğum tarihi: 1970
Doğum yeri:  İzmir
Boyu: 1.70 cm
Kilo:  55 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Gökhan Öğüt ile)
Meslek: Girişimci, İş Kadını
Twitter hesabı için tıklayın

Sanem Oktar nereli? Kaç yaşında?

Yılmaz Erdoğan’ın eski eşi Sanem Oktar kimdir? Kaç çocuğu var? Gençliği, aslen nereli? Kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? KAGİDER Başkanı Sanem Oktar kimdir hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sanem Oktar hayatı ve biyografisi

Sanem Oktar senarist, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın eski eşidir. Aynı zamanda Kagider Başkanı olan Sanem Oktar’ın Yılmaz Erdoğan’dan olma Berfin Erdoğan’ın annesidir.

Sanem Oktar 1970 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. İlk ve ortaöğreniminin ardından liseyi başarı ile tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde devam etti.

İş hayatına ilk olarak Colgate ve Palmolive markalarının müşteri yöneticisi ve pazarlama müdürü olarak başladı. 1997 yılında Tribeca İletişim şirketini kurdu. İlerleyen yıllarda Tribal Satış ve Pazarlama Destek Hizmetleri ve 2000 yılında ise directCom’u kuran isim oldu. Aynı zamanda Peppers; Rogers’ın Türkiye ofisi kurucu ortağı oldu. 2005 yılında kurulan Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin (DPİD) 12 kurucu üyesinden biri oldu. 2007 ve 2009 yılları arasında DPİD Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 2011 yılında Limonsocial sosyal medya ajansını kuran isim oldu. Daha sonra üyesi olduğu Türkiye Kadın Girişimciler Derneği bünyesinde lider ve katılımcı olarak yer aldı.

Sanem Oktar  özel yaşamında 1993 yılında senarist,  yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan ile evlendi. 5 yıl süren bu evliliklerinden Berfin Erdoğan adında bir kızları dünyaya geldi. Sanem Oktar, Yılmaz Erdoğan evliliği 1998 yılında anlaşmalı olarak son buldu. Sanem Oktar ikinci evliliğini ise Malezyalı Telekomünikasyon şirketi Maxis’e CEO’su Gökhan Öğüt ile yaptı. Bu evliliklerinden bir kız çocukları daha dünyaya gelmiştir.

Sanem Oktar 2015 yılında KAGİDER Başkanlığına seçildi ve ülkemizin G20 Dönem Başkanlığında kurulan Women20/Kadın20 (W20) Açılım Grubu Organizasyon Komitesi üyesi oldu.

Sanem Oktar resimleri

sanem oktar kaç çocuğu var
sanem oktar gençliği
sanem oktar gençliği
Kagider Başkanı Sanem Oktar kimdir
imagessanem oktar gökhan öğüt yılmaz erdoğan
Berfin Erdoğan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!