Şebnem Ceceli kimdir?

Şebnem Ceceli kimdir, nereli,kaç doğumlu, babası, kiminle evli, hangi dizide oynuyor? Şebnem Ceceli Mustafa Ceceli’nin neyi? Yaprak Dökümü Şebnem Ceceli instagram hesabı.

PAYLAŞ
Şebnem Ceceli kimdir?
  • 0
  • 4179
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Şebnem Ceceli
Doğum tarihi: 23 Ocak 2001
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.67 cm
Kilo: 47 kg
Burcu: Kova
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Şebnem Ceceli nereli? Kaç yaşında?

Şebnem Ceceli kimdir, nereli,kaç doğumlu, babası, kiminle evli, hangi dizide oynuyor? Şebnem Ceceli Mustafa Ceceli’nin neyi? Yaprak Dökümü Şebnem Ceceli instagram hesabı ve çok daha fazlası, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Şebnem Ceceli hayatı ve biyografisi

Şebnem Ceceli Türk çocuk dizi ve reklam oyuncusudur.Türkiye’de dönemin fenomen dizilerinden Yaprak Dökümü filminde canlandırdığı Ayşe rolü ile hafızalara kazınmıştır.

Şebnem Ceceli 23 Ocak 2001 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İncirlik Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda ve ardından Doğa Koleji’nde devam etti. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine hazırlanmaya başladı.

Oyunculuk kariyerine 2006 yılında “Yaprak Dökümü” adlı dizide çocuk oyuncu “Ayşe” olarak rol aldı. 2011 yılına kadar bu dizide başarısını sürdürmeyi başardı. Oyunculuk eğtimine Ekol Drama Oyunculuk Eğitimi aldı. Aynı dönemlerde bilinen markaların reklam yüzü de oldu. Algida Max ve Wings reklam markalarının yüzü oldu.

Eğitimine devam etmesi nedeni ile uzun bir süre ekranlardan ayrı kaldı. Günümüzde eğitimine ağırlı veren Şebnem Ceceli bekar, piyano ve müzik dersleri almaktadır.

Şebnem Ceceli dizi ve filmleri

Şebnem Ceceli hangi dizilerde oynadı? Rol aldığı tüm filmler aşağıda yer almaktadır.

2006 Yaprak Dökümü TV Dizisi (Ayşe)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!