Selin Genç kimdir?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Selin Genç’in hayatı, özgeçmişi ve biyografisine ilişkin bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik.

PAYLAŞ
Selin Genç kimdir?
  • 0
  • 4160
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Selin Genç kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Selin Genç’in hayatı, özgeçmişi ve biyografisine ilişkin bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik. Televizyon ekranlarında ilk dizi film projesi ile büyüleyen ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç ve güzel oyuncunun kariyer yolculuğu ve özel hayatı herkesin odağı oldu. İşte Selin Genç biyografisi.

Selin Genç hayatı ve biyografisi hakkında

Genç ve güzel oyuncu Selin Genç 21 Haziran 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Selin Genç’in aslen memleketi Adana’dır. İstanbul doğumlu olan oyuncu eğitim hayatına sanat ve kültür şehri İstanbul’da başladı. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından üniversiteye başladı. Bu yıllara kadar her hangi bir oyunculuk deneyimi olmadı. Yalnızca Ortaokulda tiyatroyla ilgili çalışmaları oldu ancak bu çalışmalar uzun soluklu olmadı. İstanbul Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü kazandıktan sonra Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Kendi mesleğine ilgi duymayan güzel oyuncu tiyatro ve sanata yöneldi. Üniversitenin son yıllarında Vahide Perçin ile tanıştı ve hayatı bir anda değişmeye başladı. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Medya ve oyunculuk kariyeri 2018 yılında başladı. Televizyon ekranlarına ilk kez Bir Zamanalar Çukurova dizisinde canlandırdığı Gülten rolü ile merhaba dedi. 2019 yılında rol aldığı dizide oyunculuk kariyerini sürdürmeye devam etti. Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdüren güzel oyuncu dizi çalışmalarını Ali Sabuncugil Menajerlik Oyunculuk Ajansı çatısı altında sürdürmektedir. Selin Genç kariyerine ilişkin olarak yaptığı bir röportajda şanslı bir projede yolculuğa başladığını belirtmiştir. Ekstrem sporlarla uğraşan güzel oyuncunun tek hayali ise volkan kayağı yapmaktır.

Selin Genç boyu, kilosu, burcu, yaşı?

Selin Genç boyu 1.75 cm, kilosu 52 kg burcu İkizler ve yaşı 24.

Selin Genç sevgilisi

Selin Genç özel hayatına ilişkin olarak “Hiç aşık olmadım” şeklinde bir açıklama yapmıştır.

Selin Genç instagram

Selin Genç instagram hesabı için tıklayın.

Selin Genç filmleri

Selin Genç’in rol aldığı diziler ve filmler:

  • 2018 – 2019 Bir Zamanlar Çukurova (Gülten) (TV Dizisi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!