Selinay Yalçın

Selinay Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Selinay Yalçın boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Selinay Yalçın
  • 0
  • 4639
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Selinay Yalçın kaç yaşında, kimdir, nereli, kaç kilo, doğum tarihi, eski sevgilisi, estetiksiz hali, hangi burç, boyu, nerede yaşıyor, telefon numarası, hangi bölüm okuyor, ne okuyor, instagram, tiktok ve youtube hesapları? Selinay Yalçın annesi kim? Selinay Yalçın Berkay sevgili mi, ayrıldı mı, neden ayrıldı, aldatma var mı? Selinay Yalçın Berkay Akman ile barıştı mı? Selinay Yalçın ile Merve Yalçın kardeş mi? Selinay Yalçın saçı neden beyaz? Selinay Yalçın Emir Sarıcan sevgili mi? Selinay Yalçın hakkında bilgi kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Selinay Yalçın 16 Temmuz 2001 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2021 tarihi itibarı ile 20 yaşındadır. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine  Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde devam etmeye başladı.

Henüz küçük yaşlarda başına gelen talihsiz kazada ranzadan düştüğü için burnu kırıldı. Hedefleri arasında ileride Psikolog olma fikri bulunan Selinay Yalçın’ın takipçilerinin en sık sorduğu sorular arasında olan genç fenomenin hangi şehirde yaşadığı sorusudur. Bu sorunun yanıtı elbette İstanbul.

Özel yaşamı ile de takipçilerinin gündeminden hiç düşmeyen Selinay Yalçın bir dönem kendisine şiddet uygulayan ve bu nedenle darp raporu  alan Berkay Akman ile barışmıştır. Ayrıca Selinay Yalçın Hilal ile küs değildir. Selinay Yalçın ve Senamia uzaktan akraba olduğunu belirtmemizde fayda var. Ayrıca Selinay Yalçın ve Can Günaydın da yine uzaktan akrabalık bağları bulunmaktadır.

Selinay Yalçın en sevdiği yemek fırında makarnadır. En sevdiği renk ise turuncu. Selinay Yalçın saçı neden beyaz diye merak edenler için saçları genetik olduğu için doğal beyazlık bulunmaktadır.

Selinay Yalçın boyu 1.68 cm kilosu 53 kg ve burcu Yengeç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!