Selvet Su Baş

Selvet Su Baş kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, dizileri, eşi? Selvet Su Baş açıdı mı, neden açıldı, boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi.

PAYLAŞ
Selvet Su Baş
  • 0
  • 12289
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Selvet Su Baş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Selvet Su Baş dizi ve sinema oyuncusu Erdem Baş’ın eşidir.  1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Evlenmeden önceki soyadı Selvet Su Deniz olan oyuncu, kendisi gibi dizi oyuncusu olan Erdem Baş ile evlenmesi ile daha çok ön plana çıkamaya başladı.

Selvet Su Baş hayatı ve biyografisi

Selvet Su Baş 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi, eğitim hayatına İstanbul’da başlayan genç oyuncu Mareşal Fevzi Çakmak Ticaret Meslek Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine başladı. Memleketi aslen Üsküp’tür.

Selvet Su Baş Erdem Baş ile 22 Mayıs 2016 tarihinde nikah masasına oturdu. Ünlülerin akın ettiği düğün töreni görkemli bir kutlama ile son buldu. Selvet Su Baş oyunculuk kariyerine TRT 1 ekranlarında 2020 yılında yayınlanan Ev Yapımı dizisinde rol aldı.

Selvet Su Baş Seksenler dizisinde de rol aldı. Selvet Su Baş Erdem Baş ile Almanya seyahatinin içeriklerini anlattığı videoları youtube üzerinden 2018 yılında paylaşmıştır. 2022 yılında evlendikten 6 yıl sonra Vera isminde bir çocukları dünyaya geldi. Böylece  eşi Erdem Baş 44 yaşında baba oldu. 

Erdem Baş ile evli olan Selvet Su Baş açıldı ve neden açıldı gibi sorgular kullanıcılar tarafından sık sık sorgulansa da Selvet Su Baş açılmış ve Ev Yapımı dizisinde de açık hali ile rol almıştır.

Selvet Su Baş boy kilo ve hangi burç?

Selvet Su Baş boyu 1.56 cm kilosu 60 kg burcu Oğlak.

Selvet Su Baş dizileri ve filmleri

Selvet Su Baş oynadığı diziler? Selvet Su Baş hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Ev Yapımı
  • 2018 Seksenler

Selvet Su Baş kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler, nereli, boyu, kilosu ve burcu? Selvet Su Baş Seksenler ve Ev Yapımı dizilerinde rol aldı mı? Selvet Su Baş Erdem Baş ne zaman evlendi? Çocukları var mı? Selvet Su Baş tesettür giyim tarzı ile odak noktası. Selvet Su Baş açıldı mı? Selvet Su Deniz açıldı ve Erdem Baş eşi açıldı haberleri ile bir dönem gündeme gelen Selvet Su Baş neden açıldı? Selvet Su Baş Instagram hesabı, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!