Senem Kuyucuoğlu

Senem Kuyucuoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Senem Kuyucuoğlu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Senem Kuyucuoğlu
  • 0
  • 2441
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Senem Kuyucuoğlu kimdir, aslen nereli, doğum tarihi, boyu, kilosu, annesi babası kim? Senem Kuyucuoğlu İrfan Kuyucuoğlu ilişkisi nedir?  Senem Kuyucuoğlu Best Model, Miss Turkey Türkiye Güzeli burcu nedir? Senem Kuyucuoğlu dizileri, oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı? Senem Kuyucuoğlu boy kilo, yaş? Senem Kuyucuoğlu sevgilisi, sevgililieri, evlendi mi, haberleri,  fotoğrafları? Model ve Manken Miss Turkey Senem Kuyucuoğlu eski hali, son hali, şimdi ne yapıyor? Senem Kuyucuoğlu olayı nedir? Senem Kuyucuoğlu hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

2009 Kâinat Güzellik Yarışması ile adını duyuran Senem Kuyucuoğlu model manken ve oyuncudur. 2016 yılında Boxer dergisi  model Senem Kuyucuoğlu’yu Türkiye’de en seksi 50 kadın arasında 3’üncü ilan etti.  2009 Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu 2021 yılında Exxen ekranlarında Uzman Psikolog Gökhan Çıra’nın Katarsis programına katılması ile gündem oldu. Senem Kuyucuoğlu Amerika’da kız arkadaşı ile öpüştüğü görüntülerin basına yansıması ile olay oldu.

Senem Kuyucuoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi Senem Kuyucuoğlu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Senem Kuyucuoğlu 22 Eylül 1990 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Memleketi aslen İzmir’dir. Babası İrfan Kuyucuoğlu ve annesi Nergis Kuyucuoğlu’dur. Eğitim hayatına İzmir’de başlayan Senem Kuyucuoğlu 14 yaşında modellik yapmaya baladı. Henüz 15 yaşında manken Deniz Akkaya ile beraber Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve ikinci oldu. 2007 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında ülkemizde en iyi model seçildi. Best Model of the World yarışmasında ise dünyanın en iyi ikinci modeli oldu. Bacak boyu 123 cm olan Senem Kuyucuoğlu  vücut ölçüleri  95-64-93.

Senem Kuyucuoğlu 2009 yılında Fashion One TV’nin ekran yüzü oldu. Fashion One TV ekranlarında Moda Polisi isimli moda programında sunuculuk yaptı. Film ve dizi sektörüne de el atan Senem Kuyucuoğlu 2015 yılında beyazperde de “Hadi Ya” sinema filminde rol aldı. Bu süreçten sonra çeşitli defile ve organizasyonlarda bulunan Senem Kuyucuoğlu 2016 yılında Hülya Avşar ile beraber çalışmaya başladı.

Özel hayatında Senem Kuyucuoğlu 2016 yılında Bahtiyar Yurtoğlu ile nişanlandı. Ancak evlilik ile sonuçlanmadı. Medya ve basında bir dönem bağımlı madde kullanımı neden ile tedavi gördüğü iddia edildi. Senem Kuyucuoğlu 2018 yılında İstanbul Nişantaşı’nda Nova Bite adlı bir kafe’de garson olarak çalıştı.

Senem Kuyucuoğlu ve kız arkadaşı dudak dudağa fotoğrafları ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde basında yer aldıktan sonra “Bileklerimi tel tokalarla kesiyordum” sözleri ile de gündeme gelmiştir. Eski model Senem Kuyucuoğlu’nun kız arkadaşıyla öpüşme pozu ortaya çıktıktan sonra hayatına ilişkin çarpıcı detaylarda ortaya çıktı. Ünlü model Senem Kuyucuoğlu kadın sevgilisiyle öpüştüğü ortaya çıktı! Bu fotoğraf karesi sosyal medyanın gündemine de oturdu. Bir dönem iğneyle podyuma çıktığını dile getiren eski manken kariyerinin başlangıcında ‘Erkeğe benziyorum diye beni istemediler’ sözleri ile de hayli yankı uyandırmıştır. Senem Kuyucuoğlu, katıldığı ilk yarışmadan erkeğe benzetildiği için elendiğini söyleyerek basında geniş bir yer almıştır.

Senem Kuyucuoğlu boyu 1.87 cm kilosu 62 ve burcu Başak.

Senem Kuyucuoğlu dizileri ve filmleri

•2015 Hadi Ya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!