Sera Kutlubey kimdir?

Sera Kutlubey hayatı, özgeçmişi ve biyografisine ilişkin merak edilen tüm detayları kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik.

PAYLAŞ
Sera Kutlubey kimdir?
  • 0
  • 3626
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Sera Kutlubey kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Ekranların güzel yüzlü oyuncusu Sera Kutlubey çeşitli dizilerde canlandırdığı özel karakterlerle izler kitlesini büyülemeye devam etmektedir. 2016 yılında başlayan kariyer yolculuğu günümüzde devam etmektedir. Sera Kutlubey hayatı, özgeçmişi ve biyografisine ilişkin merak edilen tüm detayları kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik.  İşte Sera Kutlubey hakkında merak edilenler.

Sera Kutlubey hayatı ve biyografisi hakkında

Türk, dizi ve tiyatro oyuncusu Sera Kutlubey, 19 Nisan 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim ve öğrenim hayatına İstanbul’da başladı. İlkokuldan itibaren Ortaokul ve Lise yıllarında tiyatroda görev alan başarılı oyuncu birçok çok ödül ile başarı elde etti.  Sera Kutlubey için oyunculuk her zaman ilk sıralarda yer almıştır.  Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.  Ardından Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk ve diksiyon dersleri aldı. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Kehribar dizisi ile merhaba dedi. Aynı yıl içinde Babam ve Ailesi dizisinde Hasret rolü ile izleyicisinin karşısına çıktı. 2017 yılında ciddi bir hedef kitleye ulaşmasını sağlayan dizi film projesi İsimsizler dizi filminde canlandırdığı Seher rolü oldu.

Güzel oyuncu bir röportajında oyunculuk mesleğini yapmaması durumunda ikinci tercihinin Anaokulu Öğretmenliği olacağı şeklinde açıklama yaparak, çocuklara olan sevgisini dile getirmiştir. 2019 yılı itibari ile 24 yaşında olan güzel oyuncu fiziki özellikleri ve özel hayatı ile de oldukça merak edilen oyuncular arasında yerini almıştır. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren Sera Kutlubey dizi film çalışmalarına başarı ile devam etmektedir.

Sera Kutlubey boyu, kilosu ve burcu?

Sera Kutlubey boyu 1.67 cam kilosu 50 kg ve burcu Koç.

Sera Kutlubey sevgilisi

Sera Kutlubey sevgilisi hakkında edindiğimiz bilgiler güzel oyuncunun daha önce Sercan Sert ile birlikteliği olduğu yönündedir.

Sera Kutlubey instagram

Sera Kutlubey instagram hesabı için tıklayın.

Sera Kutlubey dizileri

  • Zalim İstanbul  (Cemre Yılmaz) TV Dizisi 2019
  • Artvinli TV Dizisi 2018
  • İsimsizler  (Seher) TV Dizisi 2017
  • Kehribar  (Genç Leyla) TV Dizisi 2016
  • Babam ve Ailesi  (Hasret) TV Dizisi 2016

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!