Şerif Erol (Kadın Dizisi Enver) Kimdir?

PAYLAŞ
Şerif Erol (Kadın Dizisi Enver) Kimdir?
  • 0
  • 2417
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Şerif Erol Kimdir? (Kadın Dizisi Enver) Nereli? Kaç Yaşında

Kore dizisi uyarlaması olan Kadın dizisini izleyenlerin merak ettiği oyunculardan biri de Kadın Enver kimdir? Kadın Enver gerçek adı ne? Kadın Dizisi Enver kimdir? Kadın Dizisi oyuncuları arasında önemli bir role sahip olan Terzi Enver Şerif Erol kimdir? Gelin hep birlikte öğrenelim.

Kadın dizisindeki Enver kimdir? Kadın dizisi Enver gerçek adı Şerif Erol. Tiyatro oyuncusu, bunun yanında seslendirme sanatçısı ve senaristtir. Şerif Erol gençliği ve bununla birlikte Şerif Erol evli mi? Ya da Şerif Erol kiminle evli? Şerif Erol eşi kimdir? Soruları da yanıt bekleyenler arasında.

8 Ekim 1963 tarihinde hayata merhaba diyen usta oyuncu Şerif Erol aslen İzmir Karşıyaka’lıdır. Eğitim hayatı İzmir’de geçmiştir. Lise yıllarında yaşanan küçük bir hadise ile inada binen bir olay onu Fizikçi yapmaya zorlar. Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü’nü kazanır. Bir süre üniversite de oyunculuk grupları ile beraber kariyerinde adımlar atar.

Tarihler 1997 yılını gösterdiğinde Açık Radyo’ya geçer. Tiyatro ve seslendirme sanatçılığı yanında senaryolar kaleme alır. Bunlardan en iyi bilinenleri ise şöyle; Bıçak Sırtı, Bir İstanbul Masalı, Hırsız Polis, oyuncu olarak da Yol Ayrımı ve Şeref Meselesinde rol almıştır.

Şerif Erol, Kadın dizisi Terzi Enver Kadın dizisinin İstanbul beyefendisini oynamaya devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!