Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Serkan Çayoğlu ikizi, dizileri, filmleri, yeni dizi, sevgilisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri

PAYLAŞ
Serkan Çayoğlu kimdir?
  • 0
  • 3927
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Serkan Çayoğlu
Doğum tarihi: 31 Mart 1987
Doğum yeri: Almanya
Boy: 1.88 cm
Kilo: 80 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu, Model
İnstagram hesabı için tıklayın

Serkan Çayoğlu nereli kaç yaşında?

Serkan Çayoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Serkan Çayoğlu ikizi, dizileri, filmleri, yeni dizi, sevgilisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Serkan Çayoğlu hayatı ve biyografisi

Serkan Çayoğlu Türk dizi, sinema, tiyatro oyuncusu ve aynı zamanda modeldir. Almanya’da modellik yapmasını ardından Türkiye’ye dönerek dizilerde rol almaya başladı ve kısa sürede tüm kesimler tarafından tanınan başarılı oyuncular arasında yer almaya başladı.

Serkan Çayoğlu dizileri

Serkan Çayoğlu 31 Mart 1987 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları Almanya’da geçti. Eğitimine Almanya’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteyi Alman Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Almanya’da üniversitede ekonomi bölümünde okurken tiyatroda oynayan oyuncu modelliğe de bu yıllarda başladı. Türkiye’ye dönme kararını da bu süreçte vermiştir. Hiç aklında olmayan bir mesleği oyunculuğu seçmiştir. Serkan Çayoğlu meslek olarak çocuk doktoru olmak istemiştir. Ancak yoluna oyuncu olarak devam etmiştir. Oyunculukla ilgili eğitimini oyuncu Ümit Çırak ve yine oyuncu Dolunay Soysert’ten almıştır. Rutin hayatında kuralcı ve disiplini birisidir. Sporla ve sanatla iç içe olan Serkan Çayoğlu genelde Hint mutfağını sevmekte ve Hint yemeklerini yapmaktadır.

Serkan Çayoğlu yeni dizisi

Serkan Çayoğlu oyunculuk kariyerine ilk kez 2011 yılında “Kuzey Güney” dizisinde adım attı. En büyük çıkışını 2014 yapımı olan “Kiraz Mevsimi” dizisinde “Ayaz” rolü ile yaptı. Beyazperde de ilk kez 2018 yılında “Börü” dizisinin sinema versiyonunda “Kaya” rolü ile rol aldı. 2019 yılında “Halka” dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu 2020 yılında “Yeni Hayat” dizisinde “Adem Şahin” rolüne hayat veren isim oldu.

Serkan Çayoğlu Erkan Çayoğlu – İkiz Kardeşler

İkizi bulunan Serkan Çayoğlu’nun ikiz kardeşinin adı Erkan Çayoğlu’dur. Ancak ikizler ne fiziksel ne de ruh halleri ile birbirlerine benzememektedir.

Serkan Çayoğlu sevgilisi

Oyunculuk kariyerini Kuzey Güney dizisi ile adım attı ve Kiraz Mevsimi ile bunu zirvetye taşıdı. Ayrıca Hande Yener’in ‘Ya ya ya’ klibin de de oynadı. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren ve İstanbul’a yerleşen oyuncu Serkan Çayoğlu bekar olup sanat ve televizyonculuk kariyerine devam etmektedir.

Serkan Çayoğlu dizileri ve filmleri

Serkan Çayoğlu oynadığı diziler? Serkan Çayoğlu hangi dizilerde oynadı? Tüm filmleri ve yeni dizisi aşağıda yer almaktadır.

  • 2020 Yeni Hayat (Adem Şahin) (TV Dizisi)
  • 2019 Halka (Cihangir) (TV Dizisi)
  • 2018 Börü (Kaya) (TV Dizisi)
  • 2018 Börü (Kaya) (Sinema Filmi)
  • 2016 Hayatımın Aşkı (Demir) (TV Dizisi)
  • 2014 Zeytin Tepesi (Burak) (TV Dizisi)
  • 2014 Kiraz Mevsimi (Ayaz) (TV Dizisi)
  • 2011 Kuzey Güney (TV Dizisi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!