Serra Arıtürk

Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Serra Arıtürk boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Serra Arıtürk
  • 0
  • 3983
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Serra Arıtürk yaş, boyu kaç cm, dizileri? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, göz rengi, boy kilo, sevgilisi, burcu, oynadığı diziler, hangi takımlı, hangi üniversite mezunu? Serra Arıtürk Berkcan Güven neden ayrıldı? Serra Arıtürk şarkıları, fotoğrafları, videoları? Serra Arıtürk hakkında kapsamlı bilgi, hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri. 

Serra Arıtürk 22 Haziran 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocuk yaşlarda müziğe ilgi duydu ve henüz yedi yaşındayken ailesinin de desteği ile gitar çalamaya başladı.  Serra Arıtürk klasik müzik konserleri ve caz festivalleri ile müzik ufkunu genişleterek geniş yelpazeler açmıştır.

Serra Arıtürk boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Gitar çalma hususunda müzik temel eğitimlerini Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan aldı. Serra Arıtürk eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Özel Denizatı Anadolu Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nde devam etti. Müzik kariyerinde en büyük sıçrayışını lise dönemlerinde gerçekleştirdi ve Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer aldı, şarkılar seslendirmeye başladı.

Youtube fenomeni, şarkıcı, vokalist ve oyuncu Serra Arıtürk Youtube paltformu üzerinden seslendirdiği şarkılarla ünlendi. Youtube üzerinden Coverlar seslendirerek beğeni kazanan Serra Arıtürk 2019 yılında “Kendimi Bilmeden” isimli şarkısı ile müzik platformlarında yerini aldı. 2019 yılında Genç sahne ve Uykusuzlar Kulübü programlarına katıldı.

Genç ve güzel sanatçı dizi oyunculuğuna 2021 yılında ilk kez Aşkın Tarifi dizisinde Naz karakteri ile gerçekleştirdi.

Serra Arıtürk  Amy Winehouse hayranıdır. Alnında bariz görülen iz 2,5 yaşında sandalyeye çarpması neticesinde meydana gelmiştir.  Serra Arıtürk 2017 yılında redbull.com’a hayatı ve mesleki kariyeri üzerine röportaj gerçekleştirdi.  

Serra Arıtürk sevgilisi bir dönem Youtuber Berkcan Güven oldu. Ünlü ikili çiftin neden ayrıldıkları ya da ilişkilerinin devam edip etmediği bilinmemektedir.

Günümüzde youtube fenomeni ve oyunculuk kimliğinin yanı sıra kendi besteleri ile müzik platformlarında yer almak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Bekar olan Serra Arıtürk boyu 1.68 cm kilosu 54 kg ve burcu Yengeç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!