Setenay Cankat kimdir?

Setenay Cankat kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi? Setenay Cankat Göktuğhan Argın tartışması sonrası A Spor’dan ayrıldı mı? Neden kovuldu? Hangi kanalda?

PAYLAŞ
Setenay Cankat kimdir?
  • 0
  • 2356
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Setenay Cankat
Doğum tarihi: 31 Mayıs 1988
Doğum yeri: İzmir
Boy: 1.70 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Haber Spikeri, Sunucu
İnstagram hesabı için tıklayın

Setenay Cankat nereli? Kaç yaşında?

Setenay Cankat kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi? Setenay Cankat Göktuğhan Argın tartışması sonrası A Spor’dan ayrıldı mı? Neden kovuldu? Hangi kanalda? Setenay Cankat boşandı mı? Estetiksiz hali, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Setenay Cankat hayatı ve biyografisi

Setenay Cankat Türk Haber Spikeri, Sunucu ve Gazetecidir. 2017 yılında 6. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde yılın En İyi Spor Spikeri ödülünü aldı.

Setenay Cankat Estetiksiz hali

Setenay Cankat 31 Mayıs 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Aslen Çerkez ve Selanik göçmeni bir aileye mensuptur. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Lise yıllarında ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı. Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi’ni tamamaldıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde devam etti. Setenay Cankat ekranlarda haber spikerliği yapmadan önce “Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde” Sahne Sanatları ve Oyunculuğu Bölümü’nde eğitim aldı.

Setenay Cankat boşandı mı

Medya ve televizyonculuk kariyerine ilk kez ATV Haber’de stajyer olarak adım attı. 2011 yılında A Haber kanalında muhabirlik yapmaya başladı. Ardından A Spor ekranlarına geçti. Setenay Cankat A Spor ekranlarında “Akşam Sporu” adlı programı sunmaya başladı.

2017 yılında başarılarından dolayı “6. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni’nde” yılın “En İyi Spor Spikeri” ödülünü aldı.

Şubat 2020 tarihinde A Spor ekranlarında sunduğu “Spor Ajansı” programında stüdyo konuğu olan Göktuğhan Argın’ı canlı yayında kovması ile gündem oldu. Yaşanan bu olay sonrasında Setenay Cankat işine son verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!