Sezen Destina

Sezen Destina kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Sezen Destina boy kilo yaş hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Sezen Destina
  • 0
  • 2864
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 1 dakika da oku
  • +
  • -

Sezen Destina Türk sosyal medya fenomeni, manken ve aynı zamanda modeldir. Sezen Destina 1 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına burada başladı. 2019 yılında Twitch ve ardından BBG yarışmasını andıran BigBossLayf isimli yarışma ile adını duyurdu ve hayatı bir anda değişmeye başladı.

Sezen Destina bacak ayak

Magazin dünyasında da adından söz ettiren Sezen Destina bir dönem dünyaca ünlü DJ Solomun ile yaşadığı aşk dedikoduları ile gündeme geldi. Hatta DJ Solomun’un konserinde videosunu kalp emojileriyle ve Mladen Solomun’un Sezen Destina’yı instagram üzerinden takibe alması ile de gündem olmuştur.

Sezen Destina kimdir nereli kaç yaşında boyu kilosu burcu

Aşk dedikodularına karışan bir diğer isim ise rap şarkıcı Ufuk Yıkılmaz diğer adı ile Şehinşah oldu. Sezen Destina bir zamanlar Şehinşah ile sevgili oldu.

Sezen Destina estetik sevgilisi

Fitness ile ilgilenen ve kariyerine foto modellik yaparak kariyerine yurt dışında devam eden Sezen Destina çalışmalarını sürdürmektedir. Sezen Destina boyu 1.68 cm kilosu 54 kg burcu ise Oğlak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!