Sibil Çetinkaya kimdir?

Sibil Çetinkaya kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, ikizi? Sibil Çetinkaya Ermeni mi? Dini, ailesi, babası, sevgilisi? Sibil ne demek?

PAYLAŞ
Sibil Çetinkaya kimdir?
  • 0
  • 16198
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Sibil Çetinkaya
Doğum tarihi: 10 Mayıs 1994
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.72 cm
Kilo: 58 kg
Burcu: Koç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Sibil Çetinkaya nereli? Kaç yaşında?

Sibil Çetinkaya kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, ikizi? Sibil Çetinkaya Ermeni mi? Dini, ailesi, babası, sevgilisi? Sibil ne demek? Kısaca Sibil Çetinkaya hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sibil Çetinkaya hayatı ve biyografisi

Sibil Çetinkaya Türk Youtuber, Fenomen ve aynı zamanda bloger. Sosyal medya kanalları üzerinden ikizi ile yayınladığı yaratıcı içeriklerle dikkat çekerek kısa bir sürede tanınmaya başladı ve fenomen haline geldi.

Sibil Çetinkaya Ermeni mi Dini, ailesi, babası, sevgilisi

Sibil Çetinkaya 10 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da 3 çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Sibil kelimesi farklı dillerde değişik anlamlar taşımaktadır. Türkçe kelime karşılığı çöp, süprüntü anlamına gelmektedir. Başka anlamlarda pişirilmiş topraktan yapılan bir çeşit pipo anlamına gelmektedir. Bazı kaynaklarda da Sibil; sayıların ilki, herhangi bir varlığı belirsiz olarak gösteren anlamı taşımaktadır. 

Sibil Çetinkaya eğitim hayatına İstanbul’da başladı. İlkokul yıllarında drama eğitimi almaya başladı.Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nde devam etti. Çocuk hayali olan oyunculuk için bir dönem Londra’da eğitim aldı ve oyunculuk yaptı. Lamda’da oyunculuk dersleri ve Bafta’da bir oyunda rol aldı.

Sibil Çetinkaya  günümüzde youtube üzerinde ikiz kardeşi ile sık sık renkli videolar paylaşmaktadır. Sibil Çetinkaya severek tükettiği besinler listesinde tatlı ilk sırada yerini almaktadır.

Sibil Çetinkaya mesleki kariyerine ilk olarak TV8’de iç yapımlarda kamer arkasında görev alarak adım attı.  Youtube kanalında ise eş zamanlı olarak Instagram fotoğraflarının editlenmesini anlatmakta, kayak tatillerini içeren vloglar hazırlamakta ve yeni mekanlar, moda ve kombinler, yeni trendler, makyaj teknikleri, spor ve sağlıklı yaşam üzerine içerikler sunmaktadır.

Sibil Çetinkaya, 2020 yılında sosyal medya fenomeni Ahmet Aksöz ile BluTV ekranlarında ‘Kafayı Yersin’ adlı gezi, yemek ve sohbet programını sunmaktadır. Sibil Çetinkaya sevgilisi oyuncu Burak Yörük‘tür. Sibil Çetinkaya aslen nereli, Ermeni asıllı olup olmadığına dair bir bilgi yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!