Şirin Ediger kimdir?

PAYLAŞ
Şirin Ediger kimdir?
  • 0
  • 4166
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Şirin Ediger sevgilisi kimdir?

Sevgilisi ile gündeme gelen Şirin Ediger doğum tarihi kaçtır? Şirin Ediger kaç doğumlu? Eğitimine nerede başladı? Şirin Ediger hangi üniversite mezunu? Şirin Ediger ne iş yapar? Şirin Ediger kimdir kaç yaşında? Biyografisi kim kimdir bölümümüzde. Şirin Ediger Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başlamıştır. Şirin Ediger reklam ajansı sahibidir. Magazin dünyasında sıkça anılan bir isim değildir.

Şirin Ediger Osmantan Erkır ilişkisi neydi?

Birçok kişi tarafından bilinmez belki ama Şirin Ediger’in ilk eşi yapımcı Osmantan Erkır’dır. Bu boşanmadan sonra Şirin Ediger Okan Bayülgen ile evlenmiştir. Şirin Ediger  yapımcı ve televizyon sunucusu Osmantan Erkır ile 2015 yılında nikah masasına oturdu. Şirin Ediger ve Osmantan Erkır evliliği 2007 yılında sona ermiştir. Bu evlilikten 1 yıl sonra Şirin Ediger Okan Bayülgen ile evlenme kararı almıştır.

Şirin Ediger kimdir? Aslen nereli? Kaç evlilik yaptı?

Şirin Ediger 17 Nisan 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatının ardından reklam sektörüne adım attı. Medya dünyasına girdikten sonra ilk evliliğini yapımcı Osmantan Erkır ile yaptı. Daha sonra evlilikleri sona erdi. 31 Aralık 2008 yılında ünlü şovmen Okan Bayülgen ile dünya evine girdi. Bu evlilikten ikilinin bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Şirin Ediger çocuğu var mı? Kaç çocuğu var?

Şirin Ediger çocuğu var mı? Şirin Ediger Okan Bayülgen’in İstanbul adına bir kız çocukları bulunmaktadır.

Şirin Ediger boyu, kilosu ve burcu nedir?

Şirin Ediger boyu 1.68 cm kilosu 56 kg ve burcu Koç.

Okan Bayülgen Şirin Ediger neden boşandı?

Reklamcı Şirin Ediger kızı İstanbul’un babası Okan Bayülgen’den 2014 yılında boşanmıştı. Şirin Ediger Okan Bayülgen 2014 yılında evliliklerini sonlandırarak boşandılar. Okan Bayülgen ve Şirin Ediger’in 6 yıllık evliliği çeşitli nedenlerden ötürü son buldu. Kulislerde aldatma ve yeni aşk dedikoduları alıp başını gitmiştir.  Okan Bayülgen’in eski eşi olarak hala adlandırılan Şirin Ediger, Bebek Lucca’nın müdürü Bahadır Gürceer ile 2019 yılında yeni bir beraberliğe adım atmıştır. Şirin Ediger, Okan Bayülgen ile evliliğini tek kelime ile hüsran olarak adlandırmıştır.

Şirin Ediger instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!