Su Sonia Herring kimdir?

Su Sonia Herring kimdir? Doğum tarihi, sevgilisi kim? Soramazsın sunucu ismi ne? Boyu, kilosu, burcu, hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Su Sonia Herring kimdir?
  • 0
  • 4723
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Su Sonia Herring
Doğum tarihi:  1988 (30 yaşında)
Doğum yeri: Amerika
Boyu: 1.78 cm
Kilo: 67 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Şarkıcı, Dansçı, Sunucu, Vokalist, Youtuber
Youtube hesabı için tıklayın.

Su Sonia Herring kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Soramazsın sunucu ismi ne? Su Sonia Herring kimdir? Bir dönem Dolapdere Big Gang’in vokali Su Sonia Herring doğum tarihi kaçtır? Aslen nereli? Kaç yaşında? Babası kim? Türk mü? Dini ne? Müslüman mı? Su Sonia Herring Sihirli Annem dizisinde oynadı mı? Sevgilisi kimdir? Kim kimdir bölümümüzde şarkıcı, dansçı, sunucu, vokalist ve youtuber Su Sonia Herring hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler sunacağız.

Su Sonia Herring hayatı ve biyografisi

Su Sonia Herring 1988 yılında Amerika’da dünyaya geldi. Ailesi baba tarafından Amerikalı Siyahi ve annesi ise Türk ve eğitimcidir. Annesinin adı Elif Herring’dir. Su Sonia Herring hem Türk Hem de Amerikalıdır. Annesi bir dönem Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni olarak görev almıştır. Ankara’da büyüyen Su Sonia Herring 7 yaşından itibaren dans ve müzik ile ilgilendi. Liseden mezun olduktan sonra 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Dilbilimi bölümünü kazandı ve bu alandan 2009 yılında mezun oldu.  

Üniversiteden mezun olduktan sonra 2012 yılında internet alanında çalışmalar yapmaya başladı. Çeşitli etkinliklere ve panellere katıldı. 2014 yılında Dolapdere Big Gang’in vokali oldu. Daha sonra internet üzerinden çarpıcı konular yayınlayarak geniş bir hedef kitlesine sahip oldu.

2019 yılından itibaren popüler hale gelen Su Sonia Herring Youtube üzerinden “321GO” isimli kanalda “Soramazsın” adlı videoları ile izleyenlere keyifli ve gerçek bilgiler sunmaktadır. Video çalışmalarını sürdüren Su Sonia Herring bekar ancak sevgilisi hakkında net bilgi yoktur. Günümüzde yaşamını Amerika, Almanya ve Türkiye ekseninde sürdürmektedir. Dini konusunda net bir bilgi yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!