Şükran Albayrak kimdir?

Şükran Albayrak kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, eşi kim, evli mi, çocuğu var mı, Şükran Albayrak Abdürrahim Albayrak yakınlığı ne?

PAYLAŞ
Şükran Albayrak kimdir?
  • 0
  • 5415
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Şükran Albayrak
Doğum tarihi: 12/05/1982
Doğum yeri: İstanbul
Boyu:  1.86 cm
Kilo: 72 kg
Burcu: Boğa
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali:  Bekar
Meslek: Basketbolcu, Sunucu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Şükran Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Şükran Albayrak kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, eşi kim, evli mi, çocuğu var mı, Şükran Albayrak Abdürrahim Albayrak yakınlığı ne? Kim kimdir bölümümüzde Şükran Albayrak kısaca hayatı e biyografi bilgileri hakkında bilgileri sizler için bir araya getirdik.

Şükran Albayrak hayatı ve biyografisi

Şükran Albayrak 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul Kartal’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Aile kökeni olarak aslen Yugoslav’dır. Şükran Albayrak lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümünü kazandı ve bu bölümdem mezun oldu. Daha sonra eğitimine Bahçeşehir Üniversitesi çatısı altında FİFA ile ortak düzenlenen Sports Management programı üzerine yüksek lisans yaptı.  Ayrıca Kadir Has Üniversitesi Spor İletişimi Sertifika Programı’na katılarak başarı belgesi alan sisim oldu.   

Kariyer hayatı başarılarla dolu olan Şükran Albayrak Golf ve Basketbol antrenörlüğü lisansına da sahiptir. Çok uzun yıllar Basketbol potalarında boy gösterdi. Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı, Türkiye Milli Takım formasını giymiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde ve A Takım ile birlikte pek çok başarıya imza atmıştır.

Kariyer hayatı boyuncu toplamda 93 kez Türkiye Bayan Milli Basketbol takımının formasını giyen kadın oldu. 2010 yılından sonra kariyerini televizyon ekranlarda sürdürmeye başladı.

Şükran Albayrak, ilk ekran deneyimi “Sports TV” olmuştur. 2013 yılında “Digitür ekibine katılmıştır. Şükran Albayrak günümüzde” beIn Sports “ekranlarına çalışmalarını sürdürmekte ve İstanbul’da yaşamaktadır. Ayrıca Denizbank reklam yüzü olarak reklam filmlerinde rol almıştır.

Şükran Albayrak Fenerbahçe Spor Kulübü ve Türk Milli Basketbol Takımı dışında aynı zamanda lise çağlarında da pek çok şampiyonluk kazanmıştır. İşte onlardan bazıları.

  • 1997 – Boğaziçi Koleji, Türkiye ve Dünya şampiyonluğu
  • 1999 – Ahmet Şimşek Koleji, Türkiye şampiyonluğu
  • 2000 – Ortadoğu Koleji Türkiye şampiyonluğu
  • Şükran Albayrak, Fenerbahçe’de 3 kez Basketbol Ligi şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 4 kez de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu almıştır. 1 defa da Eurocup 2.ciliğini kazanarak, başarılı işlere imza atmıştır.

Şükran Albayrak hangi kanallarda çalıştı?

Şükran Albayrak, Lig TV’de muhabirlik ve sunuculuk yapmaya devam etmektedir.  Aşağıda çalıştığı TV kanalları yer almaktadır.

  • 2019 beIn Sports
  • 2013 Digitürk
  • 2010 Sports TV

Şükran Albayrak fotoğrafları

Şükran Albayrak vikipedi
Şükran Albayrak twitter
Şükran Albayrak obradovic
şükran albayrak kaç yaşında
şükran albayrak instagram
şükran albayrak eşi kimdir
şükran albayrak eşi kim
şükran albayrak bein
şükran albayrak abdurrahim albayrak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!