Şükran Gökhan

Şükran Gökhan kimdir, nereli, kaç yaşında, yaş farkı?

PAYLAŞ
Şükran Gökhan
  • 0
  • 6757
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Şükran Gökhan kimdir, Şükran Gökhan instagram hesabı, Şükran Gökhan wife? Şükran Gökhan kaç yaşında? Serdar Gökhan eşi kim? Serdar Gökhan kaç kez evlendi? Serdar Gökhan kaç yaşında? Şükran Gökhan Serdar Gökhan yaş farkı? Şükran Gökhan hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında…

Şükran Gökhan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Şükran Gökhan Yeşilçam ve Türk Sineması’nın ünlü aktörü Serdar Gökhan’ın son eşidir. Şükran Gökhan 1981 yılında doğdu. Serdar Gökhan ile 35 yaş fark olmasına rağmen evlenmesi ile basında gündeme gelmiştir.

Şükran Gökhan hayatı ve biyografisi

Şükran Gökhan 1981 yılında dünyaya geldi. Türk basınında Yeşilçam ve Türk Sineması’nın ünlü aktörü Serdar Gökhan ile birlikte olması ve evlenmesi ile tanımaya başladı.

Şükran Gökhan Serdar Gökhan ile 2005 yılında evlendi. Bu evliliklerinden 2004 doğumlu Alperen Serdar Gökhan adını verdikleri bir çocukları bulunmaktadır.

Şükran Gökhan boy kilo ve hangi burç?

Şükran Gökhan boyu kilosu ve burcu Başak.

Serdar Gökhan’ın ilk eşi?

Serdar Gökhan ilk eşi Oya Zindancıoğlu ile 1976 yılında evlendi. 25 yıl evli kaldı. 2001 yılında boşandılar. Serdar Gökhan ikinci birlikteliği 2002 yılında trafikte kırmızı ışıkta beklerken tanıştığı kendinden 28 yaş küçük olan Ebru Boroğlu ile birlikte oldu. Serdar Gökhan 2005 Eylül tarihinde 25 yaşında Şükran Hanım ile evlendi. Bu evliliklerinden 2004 doğumlu Alperen isminde bir çocukları bulunmaktadır.

Serdar Gökhan kaç kez evlendi?

Serdar Gökhan 1976 Oya Zindancıoğlu ile ve 2005 yılında ise Şükran Gökhan ile evlendi. Yani iki kez evlilik yaptı.

Şükran Gökhan Serdar Gökhan yaş farkı?

Şükran Gökhan ve Serdar Gökhan’ın arasında 35 yaş fark vardır.

Serdar Gökhan kaç çocuğu var?

Serdar Gökhan ilk evliliğini 1976 Oya Zindancıoğlu ile yaptı. Ancak boşandı çocukları olmadı.  2005 yılında Şükran Gökhan ile evlenen Serdar Gökhan’ın bir oğlu bulunmaktadır. Serdar Gökhan’ın oğlu 2004 doğumlu olan Alperen Serdar Gökhan’dır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!