Şükran Kaymak kimdir?

Şükran Kaymak kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Şükran Kaymak evli mi, eşi kimdir? Şükran Kaymak kitapları hayatı ve biyografisi.

PAYLAŞ
Şükran Kaymak kimdir?
  • 0
  • 4177
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Şükran Karaca Kaymak
Doğum tarihi: 10 Şubat 1984
Doğum yeri: Ankara
Boy: 1.67 cm
Kilo: 63 kg
Burcu: Balık
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli
Meslek: Aşçı, Fenomen, Yazar
İnstagram hesabı için tıklayın

Şükran Kaymak nereli? Kaç yaşında?

Şükran Kaymak kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Şükran Kaymak evli mi, eşi kimdir? Şükran Kaymak kitapları, pide, revani, sufle, ekmek, güllaç, sütlaç, krep, lahmacun ve daha pek çok lezzetli tarifin mucidinin kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Şükran Kaymak hayatı ve biyografisi

Şükran Kaymak Türk Aşçı, Fenomen ve Yazar. İnstagram ve youtube kanalı üzerinden paylaştığı lezzetli yemek ve tatlı tarifleri ile ünlendi ve tanınmaya başladı.

Şükran Kaymak kimdir

Şükran Kaymak 10 Şubat 1984 yılında Anakara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen başkent Ankara’dır. 1995 yılında İstanbul’a yerleşen Şükran Kaymak 25 yılı aşkın bir süredir ailesi ile birlikte yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Şükran Kaymak kitapları

Şükran Kaymak internet dünyasına il kez blog açarak başladı. Daha sonra instagram ve youtubr kanalı üzerinden tkipçi kazanmaya başladı ve kısa sürede büyüyerek milyonlarca kişiye ulaştı. Günümüzde 3 milyonun üzerinde hedef kitlesine sahip olan Şükran Kaymak özel yaşamında evli olup 2 çocuk annesidir.

Şükran Kaymak çocuğu

Şükran Kaymak blog, ve sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra 2018 yılında kaleme aldığı “Şükran Kaymak’la Çay Saati” ve 2020 yılında yazdığı “Şükran Kaymak ile 30 Güne 30 Menü” adlı kitaplarınında yazarıdır.  

Şükran Kaymak kitapları

  • 2020 Şükran Kaymak ile 30 Güne 30 Menü
  • 2018 Şükran Kaymak’la Çay Saati

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!