Toprak Can Adıgüzel dizileri, sevgilisi, kaç yaşında, boyu?

Toprak Can Adıgüzel kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Toprak Can Adıgüzel boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Toprak Can Adıgüzel dizileri, sevgilisi, kaç yaşında, boyu?
  • 0
  • 3798
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Toprak Can Adıgüzel dizileri, sevgilisi, kaç yaşında, boyu, videoları, oynadığı diziler, eşi, wikipedia, vikipedi ve imdb kaynaklı hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında.

Toprak Can Adıgüzel kimdir, kaç yaşında, nereli?

Toprak Can Adıgüzel dizi ve tiyatro oyuncusudur. 26 Ocak 1992 yılında İzmir’de doğdu. Günümüz itibarı ile yaşı 29 yaşındadır. Selçuk Yöntem ile beraber oynadığı bir tiyatro oyunu ile adını duyurdu. En büyük çıkışını Kalp Yarası Yaman Öztürk rolü ile gerçekleştirmiştir.

Toprak Can Adıgüzel hayatı ve biyografisi

Toprak Can Adıgüzel 26 Ocak 1992 yılında İzmir’de doğdu. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Çocukluk yılları İzmir Bayraklı Cengizhan Mahallesinde geçti. 14 yaşına kadar yaşamını İzmir’de sürdürdü. Ardından konservatuar bölümünde eğitim almak için İstanbul’a taşındı. Lise çağlarında tiyatroya ilgi duymaya başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümünde devam etti ve 2017 yılında mezun oldu.

Toprak Can Adıgüzel boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Toprak Can Adıgüzel oyunculuk kariyerine tiyatro oyunlarında sahne alarak inşa etmeye başladı. Oyuncu Selçuk Yöntem ile beraber oynadığı bir tiyatro oyunu kariyerinde en büyük çıkış noktası oldu. Televizyon ekranlarında ilk kez 2021 Kalp Yarası (Yaman Öztürk) rolü ile ünlendi.

2019 yılında Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak rol alarak adım attı. Aynı yıl Kadın dizisinde İsmail karakterine hayat verdi. 2020 yılında rol aldığı Alev Alev dizisinde adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Ancak bu dizide rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’nün dizi setinde ‘Benim rol arkadaşım neden ünlü değil’ şeklinde çıkışları nedeni ile sahnelerinin azaldığı iddia edilmiştir. Ardından diziden ayrılmıştır. 2021 yılında Kalp Yarası dizisinde Yaman Öztürk rolü ile yıldızı parlayan Toprak Can Adıgüzel oyunculuk kariyerini en uç zirveye çıkarmak için dizi ve tiyatro çalışmalarını sürdürmektedir.

Kalp Yarası Yaman Öztürk, Alev Alev Ali, Kadın dizisi İsmail rolleri ile hafızalarda yer edinen Toprak Can Adıgüzel bekardır.

2023 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Benim Güzel Ailem dizisinde Sina rolüne hayat veren genç oyuncu dizi ve film çalışmalarına devam etmektedir.

Toprak Can Adıgüzel boy, kilo ve hangi burç?

Toprak Can Adıgüzel boyu 1.83 cm kilosu 78 kg ve burcu ise Kova.

Toprak Can Adıgüzel sevgilisi kim?

Toprak Can Adıgüzel sevgilisi, özel yaşamı ve aşk hayatı hakkında net bir bilgi bulunamamaktadır.

Toprak Can Adıgüzel tiyatro oyunları

  • 2019 Yak Bunu
  • 2018 Benim Adım Feuerbach

Toprak Can Adıgüzel dizileri ve filmleri

  • 2023 Benim Güzel Ailem (Sina)
  • 2021 Kalp Yarası (Yaman Öztürk)
  • 2020 Alev Alev (Ali)
  • 2019 Kadın (İsmail)
  • 2019 Mucize Doktor (Konuk Oyuncu)

Toprak Can Adıgüzel kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi, hangi dizilerde oynadı, oynadığı diziler listesi, diziden ayrılıyor mu, neden ayrıldı, hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!