Tülay Maciran kimdir, nereli, evli mi, eşi, nerede sahne alıyor?

Tülay Maciran nereli, kimdir, kaç yaşında, evli mi, eşi? Tülay Maciran Ankarada nerede sahne alıyor? Tülay Maciran ilk nasıl ünlü oldu? Tülay Maciran boyu, şarkıları, Alevi mi, Kürt mü?

PAYLAŞ
Tülay Maciran kimdir, nereli, evli mi, eşi, nerede sahne alıyor?
  • 0
  • 40813
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Tülay Maciran sevgilisi, evli mi, eşi kim? Tülay Maciran kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Tülay Maciran nereli Kürt mü, Alevi mi? Tülay Maciran kocası kimdir? Tülay Maciran nerede sahne alıyor? Yıllarımı ver bana kim söylüyor?

Hareketli türkülerle adını duyuran Tülay Maciran Ahu Figan Dilber, Yıllarımı ver Kim Bilir türküleri ile dikkatleri üzerine çekti. 2009 yılında Melek Yüzlüm albümü ile müzik piyasasına giriş yapan Tülay Maciran 2014 yılında Nerdesin ve 2000 yılında Aşk İle albümü ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Tülay Maciran  kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tülay Maciran Türk Halk müziği sanatçısıdır. 1 Kasım 1984 yılında Sivas İmranlı’da doğdu. İkizdir. Henüz çocuk yaşlarda başaladığı müzik kariyerinde ilk profesyonel adımını 2009 yılında Melek Yüzlüm albümü ile attı ve büyük bir üne kavuştu. Ankara’da sahne aldığı mekanlarla kısa sürede tüm dünyanın beğenisini kazandı.

Tülay Maciran hayatı ve biyografisi

Türkiye’de Türkülerin Minik Serçesi lakabıyla bilinen Tülay Maciran şarkıcı, yorumcu ve aynı zamanda müzisyendir. 1 Kasım 1984 yılında Sivas İmranlı’da ikiz bebek olarak doğdu. İkiz kardeşinin adı Taner’dir. Memleketi de aslen Sivas İmranlı olan genç sanatçı müzik dünyasına annesinin müzik eğitimi ile 8 yaşında adım attı.

Tülay Maciran ilk albümünü müzikseverlerle 2009 yılında buluşturdu. 2009 yılında Melek Yüzlüm albümü ile sesini geniş kitlelere duyurdu. 2014 Nerdesin albümünü piyasaya sürdü. 2020 yılında ise Aşk İle albümünü çıkardı. Uzun yıllar Ankara’da sahne alan ünlü sanatçı günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Çeşitli illerde halen sahne almaktadır.

Tülay Maciran sevgilisi, evli mi, eşi kim

Tülay Maciran evli mi?

Tülay Maciran evli mi, eşi kim diye merak edenler için Tuana isminde bir kızı bulunan güzel sanatçı evlidir. Tülay Maciran eşi Gökhan Maciran beydir.

Tülay Maciran estetiksiz hali

Tülay Maciran estetiksiz hali bilinmiyor ama burun estetiği olduğu bilinmektedir.

Tülay Maciran estetiksiz hali

Tülay Maciran boy, kilo ve hangi burç?

Tülay Maciran boyu 1.68 cm kilosu 56 kg burcu Akrep.

Tülay Maciran en sevdiği sanatçılar?

Tülay Maciran en sevdiği sanatçılar; Muhlis Akarsu, Aşık Veysel, Güler Duman, Seyfi Doğanay, Erdal Erzincan, Zaralı Halil, Cengiz Özkan, Yılmaz Çelik ve Muharrem Temiz.

Tülay Maciran

Tülay Maciran Ankara’da nerede sahne alıyor?

Tülay Maciran Sivas İmranlı ve çevre illerde çeşitli organizasyonlarda, düğün ve etkinliklerde sahne aldı. 2000 yılında İstanbul’a taşındı. İstanbul’da türkü evlerinde sahne almaya başladı. Günümüzde İstanbul’da yaşamakta olup 2022 yılında Bakırköy, Taksim ve Kadıköy’de sahne almaktadır.

Tülay Maciran şarkıları

Tülay Maciran albümleri?

  • 2020 Aşk İle
  • 2014 Nerdesin
  • 2009 Melek Yüzlüm

Tülay Maciran instagram hesabı için tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!