Uğur Akkuş kimdir?

Uğur Akkuş kimdir nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, hayatı, biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak.

PAYLAŞ
Uğur Akkuş kimdir?
  • 0
  • 7494
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Uğur Akkuş
Doğum tarihi: 1976 (43 yaşında)
Doğum yeri:  İstanbul
Boyu: 1.80 cm
Kilo: 82 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Ebru Şallı ile)
Meslek:  İşadamı, Yatırımcı,
İnstagram hesabı için tıklayın.

Uğur Akkuş kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ünlü işadamı ve aynı zamanda adını magazin dünyasında Ebru Şallı ile duyuran Uğur Akkuş kimdir nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, hayatı, biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle beraber olacak.

Uğur Akkuş hayatı ve biyografisi

Türkiye’nin saygı işadamlarından Uğur Akkuş 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Üniversite eğitiminin ardından genç yaşta iş hayatına atıldı. Bugün A&S Yatırım Holding’in CEO’su ve aynı zamanda 2019 yılında Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu TV8 kanalının da %57 ortağıdır. Uğur Akkuş konumu ve statüsü gereği yatırım danışmanlığı konusunda uzmanlaşmış gen işadamlarındandır. Uğur Akkuş, Kuveyt Emiri Şeyh el Sabah el Ahmed el Cabir el Sabah’ın ülkemizdeki resmi danışmanıdır. Ayrıca Uğur Akkuş, Şems Türk Kuveyt-Türkiye Yatırım Danışmanlığı Şirketi Grup Başkanı olarak da görev yapmaktadır.

Kuveyt Emiri Şeyh el Sabah el Ahmed el Cabir el Sabah’ın Türkiye’deki resmi danışmanı olan Şems Türk Kuveyt-Türkiye Yatırım Danışmanlığı Şirketi Grup Başkanı Uğur Akkuş, 2010 yılında Türkiye’ye 3 milyar dolarlık yatırım haberleri ile gündeme gelen isimler arasında olmuştur. Başarılarının yanı sıra 2017 yılında magazin dünyasında da adı sıkça zikredilen isimler arasında yer aldı. Bir dönem Gonca Akkuş ile evli olan Uğur Akkuş’un bu evliliğinden 2 çocuğu bulunmaktadır. 2017 yılında boşanma davası açtığı eşi Gonca Akkuş’tan ayrılarak Ebru Şallı ile birlikte olmuş ve nişanlanmıştır. Eylül 2019 tarihinde ise Ebru Şallı ile evlenmiştir.

Uğur Akkuş günümüzde ülkemizde yatırım danışmanlığı alanında çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Genç yatırımcı Uğur Akkuş yatırım danışmanlığı konusunda dünya liderleri ile birlikte çalışarak en uygun yatırım fırsatlarını kara dönüştürebilen başarılı iş adamlarındandır. Uğur Akkuş aynı zamanda  ASWAR Group yönetim kurulu üyesidir. 2019 yılında medya gücüne de sahip olarak TV8 kanalının %57’sini satın almıştır. Uğur Akkuş’un serveti ise en çok merak edilen konular arasında.

Uğur Akkuş eski eşi Gonca Akkuş fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!