Umutcan Ütebay kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler?

Umutcan Ütebay kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Umutcan Ütebay boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Umutcan Ütebay kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler?
  • 0
  • 4760
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Umutcan Ütebay kimdir, boyu, aslen nereli, dizileri, kaç yaşında, sevgilisi, evli mi, saç ekimi yaptı mı? Umutcan Ütebay oynadığı diziler, kısa hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

Umutcan Ütebay kimdir, nereli, kaç yaşında?

Umutcan Ütebay dizi ve tiyatro oyuncusudur. 30 Kasım 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. 2019 yılında başlayan oyunculuk kariyerinde en büyük çıkışını Üç Kuruş dizisinde Şahin rolü ile gerçekleştirdi. 2023 yılında önden seyrek olan saçlarına saç ekimi yaptı. Aynı yıl Aile dizisinde Eko rolü ile hafızalara kazınan isim oldu.

Umutcan Ütebay hayatı ve biyografisi

Umutcan Ütebay 30 Kasım 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları ve eğitim hayatına Tarabya’da başladı. 16 yaşında tiyatroya ilgi duymaya başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde devam etti ve mezun oldu.

Umutcan Ütebay oyunculuk kariyerini tiyatro oyunlarında sahne alarak inşa etmeye başladı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi, DOT Tiyatro sahnelerinde tiyatro oyunculuğu yaptı. Çıkışa Gel, Bırak İçeri Gireyim isimli tiyatro oyunlarında sahne aldı.

Dizi oyunculuğuna ilk kez 2019 yılında Afili Aşk dizisinde Sabri rolüne hayat vererek adım attı. Başarılı oyuncu Umutcan Ütebay Üç Kuruş Şahin rolü ile 2021 yılında en büyük çıkışını yakaladı. Umutcan Ütebay’in televizyon reklamcılığı ve beyazperde de yer alan bir sinema filmi henüz bulunmamaktadır.

Umutcan Ütebay 2023 yılında Aile dizisinde Eko rolü ile izleyicisinin karşına çıktı. 2024 yılında Gaddar dizisi kadrosuna dahil oldu. Bekar olan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. 2023 yılında önden seyrek olan saçlarına saç ekimi yaptı. Bu imajı çok yakıştırıldı.

Umutcan Ütebay boy kilo ve hangi burç?

Umutcan Ütebay boyu 1.80 cm kilosu 80 kg ve burcu Yay.

Umutcan Ütebay sevgilisi?

Umutcan Ütebay sevgilisi ve özel hayatı hakkında bilgiler bulunmamaktadır.

Umutcan Ütebay dizileri ve filmleri

Umutcan Ütebay oynadığı diziler? Umutcan Ütebay hangi dizilerde oynadı?

  • 2024 Gaddar
  • 2023 Aile (Eko)
  • 2021 Üç Kuruş (Şahin)
  • 2019 Afili Aşk Sabri (Horoz)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!