Utku Başyazıcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Utku Başyazıcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, vikipedi biyografi bilgileri? Haberimizin detayında sizlerle?

PAYLAŞ
Utku Başyazıcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
  • 0
  • 8444
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Utku Başyazıcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, vikipedi biyografi bilgileri? Gülçin Santırcıoğlu eşi kim? Haberimizin detayında sizlerle?

Utku Başyazıcı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Utku Başyazıcı HVAC tasarım mühendisi ve yöneticidir. Dizi ve sinema oyuncusu Gülçin Santırcıoğlu eşi olarak da tanınmaktadır. Utku Başyazıcı yaşı, doğum tarihi ve aslen nereli olduğu hakkında bilgiler ise araştırılmaya başlandı.

Utku Başyazıcı hayatı ve biyografisi

Utku Başyazıcı Gülçin Santırcıoğlu eşidir. İlk ve lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine 2004 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Utku Başyazıcı alanında usta bir tasarımcı ve mühendistir. Mesleki kariyerine Anova Mühendislik’te adım attı. 2011 yılına kadar Kıdemli Makine Mühendisi olarak kariyerinde basamaklarını hızla yükseldi. Bir yıl boyunca Kıdemli Makine Mühendisi olarak Londra’da görev yaptı. 2017 yılında BIMgenius Topluluğu’nu kurdu. 2018 yılında buildingSMART Türkiye Yönlendirme Komitesi Üyesi olarak görev yaptı.

Utku Başyazıcı eşi ile Gülçin Santırcıoğlu ile birlikte Yasemin Akyıl’dan yelken eğitimi aldı. 2017 yılında TTMD’ nin İki yılda bir düzenlediği “Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojisi  Sempozyumu”nda konuşan isimler arasında yer aldı. Hem ticari bina HVAC tasarımı hem de sürdürülebilirlik danışmanlığı alanında 15 yıllık deneyime sahip, sektörde tanınan bir makine mühendisidir. 2004 yılından itibaren Arup İstanbul ve Londra ofislerinde bina servis tasarımının farklı alanlarında görev almıştır. Bölgenin en büyüğü veya Türkiye’nin en büyük veri merkezi olan Türk Hava Yolları’nın uçak bakım ve boyama tesisi de dahil olmak üzere İngiltere, Türkiye ve Türkmenistan’daki büyük projelerde baş tasarım mühendisi olarak görev yaptı. Ulusal ve uluslararası kongrelerde yayınlanmış makaleleri ve TTMD tarafından basılmış “Jet Fanlı Otopark Havalandırma Sistemi HAD Analizi Kılavuzu” isimli bir kitabı bulunmaktadır.

Gülçin Santırcıoğlu eşi Utku Başyazıcı günümüzde Doxa87 Sürdürülebilir Tasarım Platformu’nda  Genel Koordinatör olarak çalışmaya devam etmektedir. Gülçin Santırcıoğlu eşi Utku Başyazıcı’nın çocukları yoktur.

Utku Başyazıcı boy kilo ve hangi burç?

Utku Başyazıcı boyu, kilosu ve burcu güncellenecektir.

Utku Başyazıcı eski eşi kim?

Utku Başyazıcı eski eşi olup olmadığı bilinmemektedir.

Utku Başyazıcı dizileri ve filmleri

Utku Başyazıcı dizi ve filmleri yoktur. Kendisi Mühendistir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!