Yağız Çiçek kimdir?

Yağız Çiçek kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Yağız Çiçek sevgilisi kim?

PAYLAŞ
Yağız Çiçek kimdir?
  • 0
  • 7649
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Yağız Çiçek
Doğum tarihi: 28 Mayıs 2003
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.77 cm
Kilo: 71 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Lise
İlişkisi: Bekar
Meslek: Tiktoker, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Yağız Çiçek nereli? Kaç yaşında?

Yağız Çiçek kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Yağız Çiçek sevgilisi kim? Yağız Çiçek Parazit, Sebep Arıyorum şarkıları, youtube hesabı, hakkında merak edilenler, ifşa? Yağız Çiçek kaçırıldı mı, dövüldü mü haberleri? Yağız Çiçek Berfin ilişkisi devam ediyor mu? Yağız Çiçek hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Yağız Çiçek hayatı ve biyografisi (yagizjr)

Yağız Çiçek Türk youtuber, şarkıcı ve fenomendir. Sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı video ve fotoğraflarla ünlendi.

Yağız Çiçek 28 Mayıs 2003 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Erzincan’dır. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren ünlü fenomen internet ve müzik dünyasında oldukça sevilen bir fenomendir. 2018 yılında kurduğu TikTok hesabıyla takipçilerine içerikler sağlayan Yağız Çiçek sosyal medya fenomeni olmadan önce içine kapanık bir kişlik olduğunu vurgulamıştır.

Yağız Çiçek’in anne ve babasının ayrılma sürecinde sosyal medyada aktif olmaya başladı. Daha önce sosyal medya dünyasını yakından takip eden Yağız Çiçek sosyal medyanın nasıl bir dünya olduğuna bakmak için kurduğu hesaplarda şimdi binlerce hayran kitlesine sahip oldu. Yağız Çiçek Beşikltaş taraftarıdır.

Yağız Çiçek özel yaşamında Berfin Öztürk ile ismi anıldı bir araya geldi ancak daha sonra yollarını ayırdı. Yağız Çiçek bekar olup video ve müzik üretmeye devam etmektedir.

@yagizjunior

Unuttum sonunu yine alcmaşcmaplc

♬ orijinal ses – kralcapraz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!