Yağmur Sarnıç kimdir?

Yağmur Sarnıç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Yağmur Sarnıç sevgilisi? Emre Aşık Yağmur Sarnıç?

PAYLAŞ
Yağmur Sarnıç kimdir?
  • 0
  • 3517
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Yağmur Sarnıç nereli? Kaç yaşında?

Yağmur Sarnıç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Yağmur Sarnıç sevgilisi? Emre Aşık Yağmur Sarnıç ne zaman boşandı? Yağmur Sarnıç mesleği, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Yağmur Sarnıç hayatı ve biyografisi

Yağmur Sarnıç Türk Galatasaray ve Türkiye milli takımın eski futbol oyuncusu Emre Aşık’ın eşi olarak tanınmaya başladı. Evlilikleri kadar, boşanma davaları ile de sık sık gündeme gelmişlerdir.

Yağmur Sarnıç sevgilisi

Yağmur Sarnıç 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Mimarlık okuyarak devam eti. İç Mimar Yağmur Sarnıç Emre Aşık ile 2012 yılında Fransa’da evlenmesinin ardından Türk magazin ve medyasında tanınan isimlerden birisi oldu.

Yağmur Sarnıç Emre Aşık evliliklerinden 3 çocukları dünyaya geldi. Ancak bu evlilik zamanla başka bir boyut aldı ve 2018 yılında Emre Aşık’ın eşi Yağmur Sarnıç’ın 3 çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesi ile dava açtı. Bu davada 3 çocuğun velayeti Emre Aşık’a verildi. Emre Aşık Yağmur Sarnıç 2019 yılında evliliklerini kurtarmak için adım atmış olsalar da ihanet iddiaları nedeni ile evlilikleri tamamen son bulmuştur. Yağmur Sarnıç 2017 yılında sokakta rastladığı yaralı baykuşu veterinere götürdükten sonra bu baykuş türünün nesli tükenmekte olan kuş türleri arasında olmasından dolayı veterinerin bakanlığa haber vermesi üzerine Yağmur Sarnıç veterinere saldırması ile gündeme gelmişti. Yağmur Sarnıç ayrıca 2020 yılında Emre Aşık’ı tehdit ettiği iddialarıyla gündeme geldi. . Yağmur Sarnıç boyu 1.70 cm kilosu 52 kg.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!