Yağmur Shahbazova kimdir?

Yağmur Shahbazova kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, boy kilo bilgileri, annesi, sevgilisi, Yağmur Shahbazova haqqinda merak edile tüm detaylar.

PAYLAŞ
Yağmur Shahbazova kimdir?
  • 0
  • 4029
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Yağmur Shahbazova
Doğum tarihi: 13 Şubat 1987
Doğum yeri: Azerbeycan – Bakü
Boy: 1.68 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: Kova
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Yağmur Shahbazova nereli? Kaç yaşında?

Yağmur Shahbazova kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, boy kilo bilgileri, annesi, sevgilisi, Yağmur Shahbazova haqqinda merak edile tüm detaylar. Yemin dizisinin Azeri kızı Yağmur Shahbazova kimdir? Yemin Narin kimdir? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri, oynadığı diziler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. 

Yağmur Shahbazova hayatı ve biyografisi

Yağmur Shahbazova Azerbaycan kökenli – aslıllı dizi oyuncusudur. 2016 yılında rol aldığ Vicdan Haqqı dizisinde canlandırdığı Narin rolü ile kendi ülkesinde tanındı. 2019 yılında Türk yapımı Yemin adlı dizide Narin rolü ile büyük bir çıkış yakaladı.

Yağmur Shahbazova 13 Şubat 1987 yılında Azerbaycan Bakü’de dünyaya geldi. Annesi Azerbaycan’ın tanınan tiyatro oyuncularındandır. Eğitim hayatın Azerbaycan’Bakü’de başlayan Yağmur Shahbazova oyunuluk eğitimini annesinden aldı. 2016 yılında kameraların karşısına ilk kez “Vicdan Haqqı” adlı dizi ile başladı. Azerbaycan’da 3 sezon boyunca rol aldığı “Vicdan Haqqı” dizisi sayesinde çok geniş bir hedef kitlesine sahip oldu. 2019 yılında Türkiye’ye gelen güzel oyuncu “Yemin” dizisinde rol almaya başladı. Hem Azerbaycan hem de Türkiye’de geniş bir hayaran kitlesi bulunan Yağmur Shahbazova bekar ve sevgilisi yoktur.

Yağmur Shahbazova dizi ve filmleri

Yağmur Shahbazova oynadığı diziler, hangi filmlerde oynadı? Yağmur Shahbazova Vicdan Haqqı dizisi Azerbaycan yapımıdır. Aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2019 Yemin TV Dizisi Narin
  • 2016 Vicdan Haqqı (Vicdan Hakkı) TV Dizisi Nermin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!