Yasin Esirgenç kimdir?

Yasin Esirgenç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Yasin Esirgenç eşi, kiminle evli? Özlem Tunca Yasin Esirgenç ne zaman evlendi?

PAYLAŞ
Yasin Esirgenç kimdir?
  • 0
  • 6183
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Yasin Esirgenç
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: Ankara
Boy: 1.82 cm
Kilo:  85 gk
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Özlem Tunca ile)
Meslek: Yapımcı, Yönetmen, Sunucu
İnstagram hesabı için tıklayın

Yasin Esirgenç nereli? Kaç yaşında?

Yasin Esirgenç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Yasin Esirgenç eşi, kiminle evli? Özlem Tunca Yasin Esirgenç ne zaman evlendi? Yasin Esirgenç kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Yasin Esirgenç hayatı ve biyografisi

Yasin Esirgenç Türk sunucu, yönetmendir. Mert Film ve Yapımcılık’ın sahibidir. Kanal 7 televizyonunda ekranlara gelen Dünyayı Geziyorum adlı programın prodüktörü ve yönetmeni olarak tanınmaktadır.

Yasin Esirgenç eşi

Yasin Esirgenç Ankara’da dünyaya gelen Yasin Esirgenç eğitim hayatına Ankara’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Hacettepe Üniversitesi Radyo Tv Sinema Bölümü’nde sürdürdü. Mesleki kariyerine Kanal 7 ekranlarında yapımcı ve yönetmen olarak adım attı. Gezi ve seyahat programı olan “Dünyayı Geziyorum” programını ve yine aynı eksende ve aynı formatta hazırlanan “Dünyanın Tadı” adlı programların hem yapımcılığını, hem yönetmenliğini hem de sunuculuğunu yaptı.

Özlem Tunca Düğün

Yasin Esirgenç özel hayatında 2013 yılında Dominik’te sunucu Özlem Tunca ile nikah masasına oturdu. Aynı zamanda Ankara’da da düğün töreni yaptı.

Özlem Tunca Yasin Esirgenç

Yasin Esirgenç ve Özlem Tunca çiftinin bu evliliklerinden 1 yıl sonra 2014 yılında Yakupcan Melih Tunca adında bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Yasin Esirgenç TV Programları

  • 2014 Dünyayı Geziyorum – Kanal 7
  • 2017 Dünyanın Tadı – Kanal 7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!