Yasmin Erbil kimdir?

Yasmin Erbil kimdir? Sevgilisi kim? Estetiksiz hali? Hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler.

PAYLAŞ
Yasmin Erbil kimdir?
  • 0
  • 3543
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Yasmin Erbil kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi kim? Mehmet Ali Erbil’in kaçıncı evliliğinden doğdu? Magazin programı sunucusu Yasmin Erbil hayatı ve özgeçmişine dair tüm merak edilenleri kim kimdir bölümümüzde sizler için bir arya getiriyoruz.

Yasmin Erbil hayatı ve biyografisi

Türk sunucu ve reklam oyuncusu Yasmin Erbil 2 Aralık 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitm hayatına İstanbul’da başladı. Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in kızıdır. Anna kökeninden aslen Rizelidir. Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil’in  2. Evliliğini yaptığı oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızıdır. Yasmin Erbil’in babası Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden dünyaya gelen Sezin Erbil isminde kendisinden 13 yaş büyük ablası bulunmaktadır. Aynı zamanda Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi isminde birde küçük erkek kardeşi bulunmaktadır. Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversiteye başladı.  İstanbul’da reklamcılık bölümünde eğitim görürken oyunculuk için okul hayatını dondurma kararı aldı. Bir süre oyunculuk için Londra’da eğitim aldı. Aynı zamanda sunuculuk dersleri de aldı. Çeşitli reklam çalışmalarının ardında televizyon ekranlarında sunucu olarak yer almaya başladı. 2017 yılında “Dünyanın En Güzel Kokusu 2” Sinema Filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.  İlk profesyonel televizyonculuk deneyimi 2019 yılında TV100 ekranlarına “Magazin Hattı” isimli magazin programı oldu. Yasmin Erbil günümüzde ehem sunuculuk hem de oyunculuk kariyerini başarı ile sürdürmektedir.

Yasmin Erbil boyu, kilosu, burcu?

Yasmin Erbil boyu 1.70 cm kilosu 55 kg burcu Yay.

Yasmin Erbil sevgilisi var mı?

Yasmin Erbil bir dönem oyuncu Seçkin Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilmiştir. Aynı zamanda 2018 yılında adı bu kez Anıl Tetik ile anılmıştır. Yasmin Erbil’in günümüzde devam eden bir aşk hayatının olup olmadığı net olarak bilinmemektedir.

Yasmin Erbil fotoğrafları

Yasmin Erbil fotoğrafları aşağıda yer almaktadır.

Yasmin Erbil instagram hesabı

Yasmin Erbil instagram hesabı için tıklayın.

Yasmin Erbil dizileri ve TV programları

Yasmin Erbil hangi televizyon kanallarında çalıştı oynadığı diziler var mı? Güncel olarak aşağıda yer almaktadır.

  • 2019 TV100-Magazin Hattı -Sunucu
  • 2017 Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Sinema Filmi – Oyuncu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!