Zeynep Özdemir kimdir?

Zeynep Özdemir kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, evli mi, Cüneyt Özdemir ile bağı var mı, boyu, kilosu ve burcu ne?

PAYLAŞ
Zeynep Özdemir kimdir?
  • 0
  • 5566
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Zeynep Özdemir
Doğum tarihi:  25/09/1985 (34 yaşında) 
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.66 cm
Kilo:  55 kg
Burcu: Başak
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Sunucu, Spiker
İnstagram hesabı için tıklayın.

Zeynep Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Zeynep Özdemir kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, evli mi, Cüneyt Özdemir ile bağı var mı, boyu, kilosu ve burcu ne? Hangi kanalda? Sunucu ve spiker Zeynep Özdemir hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Zeynep Özdemir hayatı ve biyografisi

Sunucu Zeynep Özdemir 25 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimine İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra Balıkesir Üniversitesi Muhasebe Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğine sunucu ve spiker olarak devam etmeyi tercih eden Zeynep Özdemir “Kuş Dili Eğitim Merkezini”nden eğitim aldı.

Televizyonculuk kariyerine ilk olarak “İstanbul TV’de” başladı. Bir sonraki kariyer durağı “FOX TV” oldu. Muhabirlik ve editörlük yaptı. Televizyon ekranlarında il defa yer aldığı program “FOX TV’de”  “Süper Kulüp” oldu. Bir sonraki görev aldığı platform “Tivibu” oldu. Burada başarıları sayesinde TRT SPOR ekranlarına transfer olmuştur. Burada “Hava Atışı“, “Spor Sabahı” ve “Spor Bahane” programlarını sunmuştur.

Özel yaşamında bekar olan sunucu Cüneyt Özdemir ile soyadı benzerliği bulunmaktadır. Yaşamına İstanbul’da devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!