Efe Güray kimdir?

Beren Saat’in eski sevgilisi Efe kimdir? Efe Güray kimdir? Efe Güray boyu, kilosu, burcu. Hangi tarihte doğdu? Hangi tarihte öldü?

PAYLAŞ
Efe Güray kimdir?
  • 0
  • 2169
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Efe Güray kimdir? Nereli? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Efe Güray, oyuncu Beren Saat’in 2004 yılında trafik kazası sonucunda kaybettiği sevgilisidir. Efe Güray aslen memleketi Ankara’dır. Babası Enis Güray ve annesi Nil Güray’dır. Efe Güray 19 yaşında arkadaşına ait olan araba ile kaza geçirerek hastaneye varmadan hayatını kaybetmiştir. Kim kimdir bölümümüzde Beren Saat’in eski sevgilisi Efe kimdir? Hayatı, özgeçmişi ve biyografisi hakkında bilgiler verirken neden gündeme geldiği konusunda da bilgiler vereceğiz. Bilindiği üzere magazin dünyasında uzun süredir boşanacakları yönünde haberlerle gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti sonunda evlerini ayırdı. Bunun üzerine Beren Saat’in sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisi Efe Güray’ın fotoğrafını paylaşması magazin ve medya dünyasında Efe Güray’ın konuşulmasına denen oldu. İşte merak edilen Efe Güray hayatı.

Beren Saat Efe Güray hakkında

Beren Saat’in eski sevgilisi Efe Güray 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. TED Ankara Koleji eğitim kurumlarında eğitimine devam etti. Liseden mezun oldukan sora İstanbul Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitimine başladı. Oyuncu Beren Saat’in sevgilisi olması ile tanındı. Beren Saat ile 3 yıl sevgili oldu. 2004 yılında Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışma programına Beren Saat’in katılmasında büyük rol oynadı. Yarışma öncesinde ve sonrasında Beren Saat’i sürekli destekleyen Efe Güray 17 Temmuz 2004 yılında 19 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

Beren Saat’in eski sevgilisi Efe kimdir?

Efe Güray, Beren Saat’in lise yıllarından itibaren sevgilisi ve en yakın arkadaşı olmuştur. Efe Güray’ın hayatını kaybetmesinin, ardından adına “Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı” kuruldu. Vakıf, günümüzde maddi olanakları olmayan çocuklara spor imkanı sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!