Azad Yılmaz

Samsunlu Azad Yılmaz kimdir? Azad Yılmaz’ın babası kim, ne iş yapar, mesleği ne, şirketinin adı ne, Azad Yılmaz Ulusoy ile ilişkisi var mı? Azad Yılmaz mal varlığı ne kadar? Bazılarına göre Azad Yılmaz tırnakları neden öyle? Kaç takipçisi var? Evli mi, sevgilisi var mı? Kim kimdir bölümümüzde renkli kişiliği ile bilinen ünlü iş adamı Azad Yılmaz hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler vereceğiz.

PAYLAŞ
Azad Yılmaz
  • 0
  • 20958
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Azad Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Azad Yılmaz işadamı ve fenomendir. Künenfes isimli künefe tatlı markasının sahibidir. 6 Mayıs 1982 tarihinde Samsun’da doğdu. 40 yaşında olan iş insanı Azad Yılmaz iş hayatı dışında fenomen kimliği ile de bilinmektedir. Lüks otomobiller, lüks villar, yatlar, yurt dışı seyahatleri, havuz keyifi, bulunduğu lüks mekanlarda çektiği fotoğraflar, eğlenceli hayatı ve paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekti ve tanınmaya başladı.

Azad Yılmaz hayatı ve biyografisi

Azad Yılmaz 6 Mayıs 1982  yılında Samsun’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Samsun’dur. Eğitim hayatına Samsun’da başladı. Çok genç yaşlarda iş hayatına atıldı. Başarıları ve girişimleri ile iş dünyasında kısa bir sürede adını duyurmayı başardı. Ancak onun bir diğer başarısı ise sosyal medya fenomeni olmasıydı. Bugün sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı videolarla beğeni toplayan ünlü iş adamı Azad Yılmaz’ın yaklaşık yarım milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır. Video paylaşımlarında daha çok gece hayatı, lüks yaşam, son model arabalar, yurtdışı gezileri, konserler,  lüks mekanlar, barlar, yüksek kalite villalar, havuzlar, yatlar, eğlence hayatı gibi unsurlar yer almaktadır. Bu paylaşımlarda günümüzde tüm dünyada pek çok kişinin hayalini süsleyen video paylaşımlar olmuştur.

Azad Yılmaz özellikle lüks yaşam tarzıyla internet ve sosyal medya dünyasının yakından tanıdığı isimleri arasında yer almaktadır.

Azad Yılmaz ne iş yapıyor?

Ünlü iş adamı Azad Yılmaz hakkında Lukoil ve Ulusoy Turizm gibi firmalarla ilişkisi olduğu yönünde haberlere yer verilmiş olsa da bu haberler asılsız olduğu ileri sürülmüştür. Nitekim fenomen iş adamı otomotiv sektöründe hizmet vermekte lüks araçların alım ve satımını yapmaktadır. Günümüzde yaşamını ise İstanbul ve Kıbrıs arasında sürdürmektedir. Zaman zaman iş gezilerine de katılmaktadır. Künenfes isimli künefe tatlı markasının sahibidir.

Azad Yılmaz boy kilo ve hangi burç?

Azad Yılmaz boyu 1.73 cm kilosu 70 kg ve burcu

Azad Yılmaz sevgilisi kim, evli mi?

Azad Yılmaz sevgilisi internet kaynaklarında bulunmamaktadır. Ayrıca evli olmayıp bekardır.

Azad Yılmaz kimdir ne iş yapar? Azad Yılmaz iş adamı mı? Azad Yılmaz’ın babası kimdir, ne iş yapar? Azad Yılmaz Kürt mü? Azad Yılmaz’ın tırnak hastalığı, sevgilisi, serveti, galerisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgilerini derledik.
İnstagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!