İlkay Atagül

İlkay Atagül kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, ne iş yapar, eşi? Neslihan Atagül kardeşi İlkay Atagül boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
İlkay Atagül
  • 0
  • 8065
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

İlkay Atagül kimdir, kaç yaşında, nereli?

İlkay Atagül dizi ve sinema oyuncusu Neslihan Atagül’ün ağabeydir. 1988 tarihinde doğdu. 34 yaşındadır. Neslihan Atagül’ün ünlenmesi ve bir dönem magazin ve basında Neslihan Atagül Onur Tuna kardeş mi trollemesi ile gündeme geldi ve tanınmaya başladı.

İlkay Atagül hayatı ve biyografisi

İlkay Atagül 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Türkiye’de dizi, sinema oyunculuğu ve güzelliği ile öne çıkan Neslihan Atagül’ün ağabeyidir. Annesi Rus kökenli daha sonradan ismi Perihan Çıtak oldu ve babası Yaşar Şener Atagül otobüs şoförü olan babası Yaşar Şener Atagül 2017 yılında evinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

İlkay Atagül kardeşi sanat dünyasında olmasına karşın kendisi medya sektöründen uzaktır. Daha çok uluslararası işletmelerde ihracat alanında görev almaktadır. Neslihan Atagül’ün ikizi bulunmamaktadır.

İlkay Atagül bir dönem magazin dünyasında Neslihan Atagül Onur Tuna kardeş mi sorusu ile ön plana çıktı. İlkay Atagül kardeşi Neslihan Atagül ile benzerlikleri ile de bilinmektedir. Neslihan Atagül ise en çok annesine benzemektedir.

İlkay Atagül boy kilo ve hangi burç?

İlkay Atagül boyu 1.76 cm kilosu 85 kg ve burcu Oğlak.

İlkay Atagül eşi?

Özel yaşamında İlkay Atagül evlidir. Bu evliliğinden 2 kız çocuğu bulunmaktadır. Kızlarının adları Aslışah Atagül ve Asya Atagül’dür. İlkay Atagül eşi adı ve mesleği bilinmiyor. İlkay Atagül sosyal medya hesaplarında aktif paylaşımlar yapmaktadır.

İlkay Atagül kaç yaşında, kimdir, kaç kilo, boyu, ne iş yapar? Neslihan Atagül’ün kardeşi, ağabeyi kim, haastalığı ne? İlkay Atagül eşi kimdir? Çocukları var mı? Neslihan Atagül İkizi var mı?  İlkay Atagül hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!