Sami Kiresepi

Sami Kiresepi kimdir nereli, kaç yaşında, boyu, serveti, dini, ilk eşi? Sami Kiresepi Burcu Esmersoy, Rachel Araz, Alexis Nina kaç kez evlendi, hayatı, vikipedi biyografisi.

PAYLAŞ
Sami Kiresepi
  • 0
  • 42195
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Sami Kiresepi kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sami Kiresepi iş insanıdır. Dünyaca ünlü ilaç şirketi Santa Farma şirketi sahibidir. 1 Ocak 1976 tarihinde İstanbul’da doğdu. Günümüz itibariyle yaşı 46 yaşındadır. Ünlü tasarımcı Rachel Araz ile evli olan Sami Kiresepi bir dönem magazin dünyasında adı Burcu Esmersoy ile anılmıştır.

Sami Kiresepi hayatı ve biyografisi

Sami Kiresepi 1 Ocak 1976 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Fevziye Mektepleri Vakfı Ayazağa Işık Lisesi’nde mezun olduktan sonra üniversiteyi American University Kogod School of Business’ta tamamladı. Ardından Brandeis University International’da İşletme dalında MBA derecesi aldı.

Sami Kiresepi Türkiye ve dünyanın dev ilaç sanayilerinden Santa Farma İlaç Sanayi’nin sahibidir.

Sami Kiresepi iş hayatına 2001 yılında, Amerika Birleşik Devletleri’nde Johnson & Johnson’da başladı. 2006 yılında Santa Farma’da çalışmaya başladı. Santa Farma’da sırasıyla Ürün Müdürü, Bölge Tanıtım Müdürü, Pazarlama Müdürü ve Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Sami Kiresepi, yeni görevinden önce şirketin Stratejik Planlama Direktörü olarak çalıştı. Santa Farma İlaç Sanayi 1944 yılında Farma Laboratuvarı şirketi daha sonra Santa Laboratuvarı ile birleşerek 1973 yılında Santa Farma A. Ş. oldu. Bugün 60 milyon kutuluk kapasitesi ve 1000 kişilik çalışanı ile ilaç şirketlerinin en büyükleri arasında yer almaktadır.

Sami Kiresepi ilk eşi?

Sami Kiresepi 2011 yılında özel hayatı ile ilgili olarak ilk eşi Amerikalı Alexis Nina’ın boşanma davası açarak kendisinden 20 bin lira nafaka ile 12 milyon lira tazminat talep etmesi ile gündeme geldi. Hatta Yoga Hocası Alexis Nina “Malın yarısı benim” diyerek fabrikaya tedbir konulmasını istemişti. Sami Kiresepi yoga hocası Amerikalı Alexis Gulliver ile boşandıktan sonra2013 yılında yeni bir aşka yelken açan Sami Kiresepi bu kez sunucu Burcu Esmersoy ile birlikte oldu ve ve New York’ta nişanlandı. Ancak Sami Kiresepi ailesi bu evliliğe müsaade etmedi. Sami Kiresepi 2014 yılında ünlü tasarımcı Rachel Araz ile sevgili oldu ve ardından 2016 yılında nikah masasına oturdu. 2014 yılında ünlü tasarımcı Rachel Araz ile sevgili olan Sami Kiresepi 2016 yılında Rachel Araz ile Kapadokya’da nikah masasına oturdu. Vakko Wedding’in imzalı düğününe 500 arkadaşları şahitlik etti. Sami Kiresepi ve Rachel Araz Kiresepi’nin bu evliliklerinden Galia ve Lionel adında 2 çocukları bulunmaktadır.

Sami Kiresepi kimdir, dini, Türk mü, vikipedi

Sami Kiresepi boy kilo ve hangi burç?

Sami Kiresepi boyu 1.80 cm kilosu 83 kg ve burcu Oğlak.

Sami Kiresepi ilk eşi kim?        

Sami Kiresepi ilk eşi Alexis Nina’dır.  Amerikalı olan Alexis Nina Sami Kiresepi’ye boşanma davası açarak kendisinden 20 bin lira nafaka ile 12 milyon lira tazminat talep etmiştir.

Sami Kiresepi kimdir nereli, serveti, dini, Alexis Nina Sami Kiresepi ilk eşi, kaç kez evlendi? Sami Kiresepi Burcu Esmersoy ilişkisi, Sami Kiresepi Rachel Araz ne zaman evlendi? Sami Kiresepi ailesi, annesi, babası kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!