Ferit Karakaya

Ferit Karakaya kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ferit Karakaya sevgilisi? Ferit Karakaya ne kadar kazanıyor? WTCN ne mezunu, Wtcn boyu kaç, babası ailesi hakkında merak edilenler.

PAYLAŞ
Ferit Karakaya
  • 1
  • 16522
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ferit Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ferit Karakaya Türk fenomen, streamer ve Youtuber’dır. Aynı zamanda yayıncı ve e-sporcudur. 12 Şubat 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Günümüz itibari ile 28 yaşındadır. Türkiye’de dijital oyunlar ile tanınmaya başladı.

Ferit Karakaya hayatı ve biyografisi

Ferit Karakaya 12 Şubat 1993 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. Oldukça etkili bir yayıncı ve e-sporcu olan Ferit Karakaya oyun aleminde bilinen güncel isimlerdendir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Ferit Karakaya daha sonra öğrenimine açıköğretim üzerinden devam etti. Dijital oyun dünyası ile İlkokul sıralarında tanışan genç fenomen ilk kez 3.sınıfta online oyun oynamaya başladı ve 4. sınıftayken yaş gününde bir arkadaşı hediye olarak Call of Duty 2 aldığı için oyun dünyasına bu şekilde giriş yapmıştır.

Ferit Karakaya sevgilisi

Dijital oyunlarla birlikte yemek yapmayı da seven Ferit Karakaya sporla arası iyidir. Baketbol, yüzme sporlarını sevmektedir. Ayrıca arkadaşlarına ve sosyal çevresine de zaman ayırmaktadır. Fenerbahçe taraftarıdır. Ferit Karakaya oyun kariyerine bakıldığında 5 yıllık Dota geçmişi bulunmaktadır. HWA Gaming ile Profesyonel oyunculuk hayatına adım atan genç fenomen tam 3 yıl HWA Gaming formasını giydi. 2012 yılında Gamex oyun fuarında düzenlenen ilk League of Legends turnuvasını kazandı. Ayrıca 2013 yılında e-spor dalında birden fazla ödül aldı. 2012 ile 2013 sezonunda “En Değerli Oyuncu” ve “En İyi Ormancı” ödülünü göğüsleyen isim oldu.

2014 yılında Riot Games tarafından banlandı. Ardından röportajın’da eloboost yaptığını itiraf etmiştir. Ban süresi bitince HWA Gaming’e devam etti. 2015 yılında ayrıldı. HWA League of Legends takım kaptanlığını ve Mid Lane oyuncusu olarak yayınlar yapan Ferit Karakaya şimdilerde Twitch platformu üzerinden IRL ve oyun içerikli canlı yayınları yapmaktadır. BloodLine Champions, Neverwinter ve Hearthstone oyunlarını oynayan Ferit Karakaya eSpor’a CoD 2 ile başladı, ilk turnuvalara cod 2 sayesinde katıldı. Ardından Dota ve LoL ile devam etti.

Ferit Karakaya 2017 Gamescom ESL PUBG turnuvasında ZeonN, Mithrain ve Mirliva gibi isimlerle Türkiye’yi temsil eden isim oldu. Ülkemizde en çok para ödülü kazanan oyuncu olan Ferit Karakaya’nın milyonlarca takipçisi bulunmaktadır.

Ferit Karakaya boy, kilo ve hangi burç?

Ferit Karakaya boyu 1.85 cm kilosu 76 kg ve burcu ise Kova.

Ferit Karakaya sevgilisi kim?

Ferit Karakaya sevgilisi, aşk hayatına dair bilgiler bulunmamaktadır. Daha önce Mehtap Algül ile olan ilişkisinin sonlandığı iddia edilmiştir. Ferit Karakaya kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ferit Karakaya sevgilisi? Ferit Karakaya ne kadar kazanıyor? WTCN ne mezunu, Wtcn boyu kaç, babası ailesi hakkında merak edilenler.

Ferit Karakaya nereli, kaç yaşında, doğrum tarihi, nerede oturuyor, babası, hangi takımlı, wikipedia kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

1 Yorum var

  1. Kilosu: 76
    Boyu: 1.85
    Yaşı: 28
    Burç: kova
    Doğum tarihi: 12 şubat 1993
    Yaşadığı yer: istanbul
    Memleketi: istanbul
    Tuttuğu takım: Fenerbahçe

    Lütfen bilgileri değiştirir misiniz ? Uydurma bilgi yaymaya hakkınız yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!