Melisa Ural

Melisa Ural kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Melisa Ural
  • 0
  • 5391
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Melisa Ural kimdir, kaç yaşında, nereli?

Melisa Ural ünlü sanatçı Sibel Can ve oyuncu Hakan Ural’ın kızıdır. 22 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul’da doğdu. Günümüz itibariyle yaşı 28 yaşındadır. Magazin ve basın dünyasında büyüdüğü halleri ve sevgilileri ile gündeme geldi ve tanınmaya başladı.

Melisa Ural hayatı ve biyografisi

Melisa Ural 22 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi sanatçı Sibel Can ve babası oyuncu Hakan Ural’dır. Aynı zamanda Selçuk Ural’ın torunudur.  Engincan Ural, Emir Aksüt isminde kardeşleri bulunmaktadır.

Melisa Ural eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimini İngiltere’de London College of Communication’da İletişim Fakültesinde tamamladı. Annesi Sibel Can aslen Malatya’lıdır. Babası ise Yugoslav göçmenidir. Melisa Ural üniversite eğitimini tamamladıktan sonra iletişim üzerine çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Günümüzde yaşamını halen Londra’da sürdürmektedir. Sosyal medya ve basında bir dönem fazla kiloları ile dikkat çeken Melisa Ural  fazla kilolarından kurtulup zayıfladıktan sonra yine magazin ve basının gündeminde ilk sıralarda yer aldı.

İş hayatı, mesleği ve kariyerinin yanında sık sık özel yaşamı ve sevgilileri ile de gündeme gelen Melisa Ural en son bir dönem Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu’nun eski sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile anıldı.

Melisa Ural boy kilo ve hangi burç?

Melisa Ural boyu 1.60 cm kilosu 56 kg ve burcu Kova.

Melisa Ural sevgilisi?

Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu’dur.

Melisa Ural dizileri ve filmleri

Melisa Ural oynadığı diziler bulunmamaktadır. Melisa Ural sevgilisi, kaç yaşında, ne iş yapıyor, boyu, kaç kilo, evli mi, kiminle evli, son hali, fotoğrafları? Sibel Can kızı Melisa Ural hangi okula gidiyor, babası kim kısaca hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!